Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Twice fanok! Nektek tetszik...

Twice fanok! Nektek tetszik Chaeyoung haja a Dance The Night Away videó klipben? :)

Figyelt kérdés

A TWICE Dance The Night Away videóklipjében Chaeyoung vörös hajban mutatkozott. Nektek bejött a frizura? Nekem tetszik mert szerintem aranyosan néz ki benne.:)

Vagy esetleg kedvenc haj Chaeyoung-nak( vagy másik tagnak)?

#K-pop #TWICE #Chaeyoung #Kpopgirl
2021. ápr. 12. 18:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:
Meghallgatáttok? Ma már felrakták a dalokat!
2021. jún. 11. 19:21
 52/67 anonim ***** válasza:
Én megrendeltem a az albumot, addig maradjon meglepi XD
2021. jún. 12. 18:41
 53/67 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak 2-3x hallgattam meg, ennyi alapján a Scandal és a Conversation a kedvencem de ez szerintem még alakulni fog ahogy hallgatom csak mostanában nem volt időm. Ami kicsit zavar az az hogy az összes szám olyan rövid, az egész 17 perces ( Cry For Me angol ver. nélkül) szóval átlagban 3 perc alatt van. Igazából szerintem egyik szám sem rossz az albumról, de titlenek valami ütősebbre számítottam. Aztán lehet megint az lesz mint tavaly. A More&More is kicsit más concept volt, nem ütött akkorát aztán az év második felében szokott mégegy comeback lenni ami tavaly ugye az I Can’t Stop Me volt, lehet idén is az lesz majd az ütősebb.
2021. jún. 12. 18:59
 54/67 A kérdező kommentje:
Szerintem most direkt ilyen nyáriasra meg lazára csinálták. Nekem viszont a More&More nagyot ütött. Nekem az a szám nagyon tetszett pontosabban azóta kezdtem el még jobban rajongani értük .☺
2021. jún. 13. 10:33
 55/67 anonim ***** válasza:

Nekem megmondom őszintén, hogy a Scandal és a First Time tetszett a legjobban. És nekem is tetszik ez a könnyed nyári hangulatú album. Kell ilyen is. De egyébként az őszi cb mindig nagyobbat üt.

A More & More nekem is nagy kedvencem, ez egész album, viszont ami eddig vitte aprímet az Eyes Wide Open. Messze a kedvenc albumom. És most nem azért mert full album, hanem mert tényleg jók a számok. A Go Hard, a Believer vagy a Do What We Like abszolút megunhatatlan számomra.

Én a kezdetektől követem a Twice-ot, a Sixteen óta, és mostani comeback szerintem egy ilyen nosztalgia stílusú szám, mivel az utóbbi időben történt egy concept váltás. És szerintem JYP papa kíváncsi volt, h a régi conceptre még mennyire van igény :)

2021. jún. 13. 10:41
 56/67 A kérdező kommentje:

Igen én is észre vettem hogy ezek a számok hasonlítanak a régebbiekre. Pl a Baby Blue Love nagyon tetszett és ez a dal tényleg ilyen aranyos mint a régebbi zenéjük. Nekem ez a dal a kedvenceim között van a Taste Of Love albumban!

Amúgy az Eyes Wide Open nekem is nagyon tetszett. Olyan sok jó szám van rajta és az még nagyon tetszik hogy ők is írtak dalokat! Az Up No More, A Queen, a Bring It Back, a Hell In Heaven nagyon jók!

2021. jún. 13. 10:47
 57/67 anonim ***** válasza:
Igen a Taste of Love-on sok saját daluk van. Pl Dahyun asszem kettőt is írt. A Scandal az egyik, a másikat nem tudom. És az Eyes Wide Open album is tele van olyan számokkal amiket ők írtak. Ez nekem is nagyon tetszik.
2021. jún. 13. 10:57
 58/67 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam hogy itt már volt szó az előrendelésről és hogy többen is Cokodive-on rendelték elő az albumot. Én is ott rendeltem, de korábban még sosem rendeltem onnan főleg nem előrendelésben. Aki már rendelt ott előrendelésben az meg tudja mondani hogy nagyjából ilyenkor mennyi idő a kiszállítás? Reméltem hogy július 1 előtt meg fog jönni de nem vagyok benne biztos, szóval jól jönne 1-2 ember tapasztalata. Nem kalkuláltam bele az árba azt is hogy majd kell rá áfa, meg a kezelési költség is ami ugye mindenre lesz júli 1-től, örülnék ha gyorsan szállítanák. Bocsi hogy ide írtam csak mivel itt volt róla szó ezért gondoltam nem írok ki róla külön kérdést.
2021. jún. 13. 17:50
 59/67 anonim ***** válasza:

Előrendelést én is most adtam le először a cokodive-on, úgyh ezt nem tudom, de rendeltem már máskor is onnan cdak nem előrendelést. Tapasztalatom szerint kb 2 hét alatt ide szokott érni. Persze a késés mindig benne van a dologban. Amúgy neked már elindították, mert én még nem kaptam róla értesítőt.

Az adókról meg annyit, hogy gondolom ki is fizetted már, akkor viszont nem fognak plusz kölséget rárakni, mert ugye már kifizetted.

2021. jún. 13. 22:01
 60/67 anonim ***** válasza:
78%
#59 Még nekem sincs vele semmi, csak annyi hogy: Your order is confirmed. De ez ugye a rendelés ideje óta így van. Július 1-től minden EU-n kívülről érkező dologra áfa lesz értékhatár nélkül, ezért remélem hogy megérkezik az országba elseje előtt. És ha jól tudom akkor Cokodive-nál Koreából jönnek a dolgok szóval erre is vonatkozik.
2021. jún. 13. 22:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!