Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Twice fanok! Nektek tetszik...

Twice fanok! Nektek tetszik Chaeyoung haja a Dance The Night Away videó klipben? :)

Figyelt kérdés

A TWICE Dance The Night Away videóklipjében Chaeyoung vörös hajban mutatkozott. Nektek bejött a frizura? Nekem tetszik mert szerintem aranyosan néz ki benne.:)

Vagy esetleg kedvenc haj Chaeyoung-nak( vagy másik tagnak)?

#K-pop #TWICE #Chaeyoung #Kpopgirl
2021. ápr. 12. 18:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
#29 egyébként melyik versiont rendelted meg? Én a Fallen-t :)
2021. máj. 11. 01:50
 32/67 anonim ***** válasza:
100%
#31 A Taste és az In Love között gondolkoztam főként és végül az In Love mellett döntöttem mivel ilyen rózsaszínes külsővel szerintem a nyáriasabb képek lesznek benne amit nyáron tök jó lesz nézegetni. Mondjuk nekem a legtöbb albumjuknál az összes verzió tetszeni szokott szóval gondolkoztam a randomon is de végül inkább a biztosra mentem ezzel. Aztán ha kijött és a többi verzió is nagyon tetszik akkor lehet hogy majd megrendelem azokat is.
2021. máj. 11. 01:57
 33/67 anonim ***** válasza:
100%
Helyes döntés. Én férfiként nem akartam a rózsaszín In Love mellett dönteni, de megértem a gondolkodásmeneted. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy melyik milyen lesz, főleg a Fallen amit végül megrendeltem. Bár nem szoktak csalódást okozni :)
2021. máj. 11. 02:37
 34/67 A kérdező kommentje:
Hogy tudjátok megrendelni az albumot? Úgy tudom a szám még nem jött ki. A YouTube-on sincs fent.
2021. máj. 11. 19:22
 35/67 anonim ***** válasza:
100%
#34 még csak előrendelés van, tegnap kezdődött. Annyi a lényege hogyha így rendeled meg az albumot akkor vannak hozzá plusz dolgok amik majd az album kijötte után nem lesznek az akkor rendelt albumokhoz (jelen esetben egy poster és egy photo card set) Az album pedig ha jól emlékszem akkor 06.09-én jön ki a title song és 06.11-én a többi szám. De az előrendelt albumoknak is csak ekkor kezdődik a szállítása szóval mi sem fogjuk hamarabb hallgatni mint ahogy kijön. Arra meg hogy hol lehet, hát elég sok helyen. Sőt szerintem a legtöbb nagy kpoppal kapcsolatos webshopban elő lehet rendelni. De ha a “hivatalos” helyeken akarod akkor azok kint vannak a Twice Twitterjén, attól függetlenül ha máshol rendeled és megbízható az oldal akkor természetesen az is eredeti album lesz. Én azért nem a Twitteres oldalakról rendeltem mivel azon kívül ami csak az usa volt az összes koreaiul volt és nem akartam még a fordítgatással szenvedni, így egyszerűbb volt.
2021. máj. 11. 23:17
 36/67 A kérdező kommentje:
Ó értem köszönöm
2021. máj. 12. 14:37
 37/67 anonim ***** válasza:
100%
Na ma jöttek ki a concept fotók és őszintén én a Fallen version-t egyáltalán nem így képzeltem el a borító alapján, azt hittem hogy az talán egy kicsit darkosabb lesz, olyasmi mint a Cry For Me. Így ezeket látva nem bánom hogy az In Love ver.-t rendeltem, bár a többi is nagyon tetszik.
2021. máj. 20. 18:45
 38/67 anonim ***** válasza:
76%

Most melyik melyik?

Melyik a fallen ver? Mert nekem nem tiszta xd

2021. máj. 20. 19:09
 39/67 anonim ***** válasza:
100%

Jah megvan. Így utólag nekem a Taste jön be leginkább, de jó mindegyik szerintem. Nem gondoltam volna, hogy a sötétkék fallen ver ilyen lesz xd

De most már ez van xd

2021. máj. 20. 19:11
 40/67 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Nektek tetszik az új mv?
2021. jún. 10. 16:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!