Twice fanok! Nektek tetszik Chaeyoung haja a Dance The Night Away videó klipben? :)
A TWICE Dance The Night Away videóklipjében Chaeyoung vörös hajban mutatkozott. Nektek bejött a frizura? Nekem tetszik mert szerintem aranyosan néz ki benne.:)
Vagy esetleg kedvenc haj Chaeyoung-nak( vagy másik tagnak)?
Szóval Sana haja nekem nagyon tetszik az I Can't Stop Me -ban:
Mina haja pedig szerintem a Cry For Me-ban a legjobb mert itt végre olyan vadabb kinézete van(ebben persze a smink meg a ruha is közre jászik): [link]
Meg itt a hajszín is nagyon jó!!
Mert amúgy Minának mindig ilyen kis ártatlan,szomorkás arca van egy kicsit (szerintem): [link]
De így is nagyon gyönyörű!
Nekemezek a hajak tetszenek a tagoknál:
Nayeon: szerintem egyértelműen a vállig érő hajjal volt a legcukibb, bár sztem nincs olyan frizura amivel ne lenne az XD
Jeongyeon: nehéz volt dönteni, de a rövdg és a félhosszú tetszett a legjobban
Momo: az ICSM és a TT vitte első helyet :) A TT-ben ez a mickey egér haj hatalmas, nagyon cuki XD
Sana: nem volt könnyű fönteni, mert sztem a Feel Special-ben is nagyon tetszett, de mégis emellett döntöttem, ez olyan különleges (bár nála teljesen mindegy, mindenhogy iszonyat cuki, a feje búbjától a lábujjáig XD)
Jihyo: a More & More-os haj és a félhosszú jött be nekem legjobban (első képen olyan gyönyörű)
Mina: szőkén is nagyon jó, de nekem ez tetszik a legjobban
Dahyun: neki rengeteg színű haja volt, de nekem mégis ez tetszik a legjobban :)
Chaeyoung: az elsőnél annyira cuki a másodiknál meg olyan vagány, mintha egy másik ember lenne XD
Tzuyu: szerintem Tzuyu-nél a sötét haj hozza ki legjobban a szépségét. Láttam egy fantázia fotót, hogy milyen lenne szőkén rövid hajjal, mondjuk elállt a szavam, szóval betettem azt is, de ilyen haja sosem volt
Nekem ezek a kedvenceim, de persze szinte tökmindegy mit csinálnak a hajukkal, így is úgyis nagyon aranyosak. Számomra egyértelműen ők a visual queens :)
Igen Momo a TT-ben! Ezzel nagyon egyetértek! Az I Can't Stop Me-ban is imádtam a haját de ez a kép amit küldtél az nagyon jó (a rövid, frufrus ).
Jihyo tényleg nagyon szép azon a képen! A pink haja nagyon ikonikus, nagyon szép, meg illik is hozzá! De a kedvencem nekem Signal Jihyo haja! Nekem az annyira bejött! Viszont a Fancy és a Feel Special-ben is tetszett, az kicsit ilyen elegánsabb de illik hozzá (azt hiszem ugyanolyan haja volt mindekttőben).
Chaeyoung tényleg elég vagány stílusra váltott de nekem nagyon tetszik ez is! A Cry For Me táncvideóban nagyon tetszett a szőke, felcopfozott, kicsit hullámos haja, az nagyon jól állt neki. Viszont a fekete hosszú egyenesre vasalt haja is nagyon jó! 😀😀
Amúgy a Signal-ban neki is olyan ari haja volt! Cuki volt azzal a hajjal!😆 Mint a Dance The Night Away vörös hajával is (szerintem)
:)
Úú meg Momo a Dance The Night Away haja! Az is aranyos! Amúgy Dahyun Haja is nagyon jó abban a videóklipben! Nekem ilyen tengerparti hangulatot adott, de lehet a videóklip miatt! :)
Tzuyu-nak tényleg jó a sötét, de a Feel Special -ben a kék haja nagyon jó volt! Jól állt neki! Amúgy volt már szőke haja is, csak nem tudom melyik videóklipben, csak egy képet láttam, de azzal a hajjal is nagyon csinos volt!☺
Na igen. Amúgy pont ezt mondtam, h minden jól áll nekik és cukik. Persze mindenkinek külön ízlése, hogy melyik jön be a legjobban.
Amúgy visszatérve Chaeyoung DTNA vörös hajára. Mikor a klippet néztem akkor olyan fura volt, olyan idegennek tűnt, de mikor az így készült videókban láttam, akkor olyan cuki volt, és emiatt már a klippet is másképp néztem. Szóval elsőre fura volt, de végül megtetszett.
Igen volt Tzuyu-nek szőke haja, de rövid és szőke még nem. És szerintem kipróbálhatná, mert szerintem nőiesebb tőle, nem annyira kislányos.
Sana-nál meg nekem szinte tökmindegy milyen haja van, annyira jellegzetes, erős vonásai vannak, hogy a hajszín nála nem olyan erős befolyásoló tényező, amiatt ő nyugodtan lehet merész ilyen téren.
De Momo mondjuk nekem mindehogy tetszik, de szerintem a sötét haj áll neki jól. De felőlem lehet 100 különböző színű is akkoris ő lesz az ult-om XD
Jihyo meg Nayeon esetében a csodálatos mosolyuk miatt szintén nagyon karakteresek, így szinte minden jól áll nekik.
Dahyun meg Dahyun, az 1000 színű lány :) Imádtam minden haját igazából.
Jeongyeonnál meg a hosszú tetszik legkevésbé, de szép arca van szóval majdnemhogy mindegy XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!