Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Twice fanok! Nektek tetszik...

Twice fanok! Nektek tetszik Chaeyoung haja a Dance The Night Away videó klipben? :)

Figyelt kérdés

A TWICE Dance The Night Away videóklipjében Chaeyoung vörös hajban mutatkozott. Nektek bejött a frizura? Nekem tetszik mert szerintem aranyosan néz ki benne.:)

Vagy esetleg kedvenc haj Chaeyoung-nak( vagy másik tagnak)?

#K-pop #TWICE #Chaeyoung #Kpopgirl
2021. ápr. 12. 18:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
A képvilága, a concept gyönyörű, de ha őszinte akarok lenni, akkor a szám elég gyenge lett most. De ettől függetlenül a kedvenc bandám és az is marad, de ami igaz az igaz. Bár a Twice őszi comebackjei általában erősebbek. De mindettől függetlenül az albumot megrendeltem előrendelésben és nagyon várom már, h megjöjjön :)
2021. jún. 10. 20:56
 42/67 A kérdező kommentje:

Szerintem sem akkora durranás mint az I Can't Stop Me de ez a dal azért kicsit chill-esebb meg nyárisabb. A tánc sem tűnik nehéznek de szerintem jó így is plusz lehet hogy ennek köze van ahhoz hogy Jeongyeon most jött igazán vissza a bandába!(eddig ugye nem táncolt)

Viszont a hangulata tetszik a dalnak meg a szöveg is jó!☺

2021. jún. 10. 21:04
 43/67 anonim ***** válasza:
100%
nem mondtam, hogy rossz a szám. Azért a rossztól nagyon messze áll, de én többet vártam.
2021. jún. 10. 21:08
 44/67 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem mondtad.
2021. jún. 10. 21:30
 45/67 A kérdező kommentje:
Egyébként a többi számok tetszenek nektek? Mármint az albumról. Mert van egy videó ahol megmutatnak belőle egy részletet.:)
2021. jún. 10. 21:31
 46/67 anonim ***** válasza:
100%
Én végignéztem a premier közvetítést. Voltam olyan fanatokus és felkeltettem magam hajnali 5kor. Ott is bejátszottak pár másodperces részleteket a számokból. Voltak olyanok amik tetszettek, ezért is várom már nagyon h megjöjjön az album :) De nagyon nem akarom lelőni a poént, hogy spoilereket nézek. Inkább megvárom míg megjön az album :)
2021. jún. 10. 21:44
 47/67 A kérdező kommentje:
Igen én is nagyon várom már. A Fisrt Time nekem meg tetszett ! Arra nagyon kíváncsi vagyok!
2021. jún. 10. 21:59
 48/67 anonim ***** válasza:

Igen a First Time sztem jó lesz.

Nekem még a Scandal tetszett:) Arra leszek nagyon kiváncsi

2021. jún. 10. 22:02
 49/67 A kérdező kommentje:
Engem valamiért az pont nem fogott meg annyira. De remélhetőleg az is meg fog tetszeni.☺
2021. jún. 10. 22:08
 50/67 anonim ***** válasza:

Nekem az valahogy kicsit ritmusosabbnak tűnt mint a többi.

De csak pár másodpercet hallottam belőle szóval, ez csak első benyomás :)

2021. jún. 10. 23:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!