Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez hogy lehet? Lehetek szép?

Ez hogy lehet? Lehetek szép?

Figyelt kérdés

Kicsi koromba csunya voltam,meg most is.

De már nem annyira.

Ez azt jelenti ahogy nagyobb leszek annál szebb leszek?

Mindig szerettem volna szép lenne.

Már azt gondoltam szép vagyok mikor egy fiú lerombolta az önbizalmam.

Végülis játszott az érzéseimmel majd dobott.

Barátnőm mondta azért dobott mert Ő tetszett neki vagyis barátnőm.

Ő Rajta kivül volt még egy barátom aki sírt is mikor szakitottam vele.

Nagyon korán kezdtem a fiúzást de azt gondoltam tavaly hogy soha nem lesz fiúm.

Mert már minden barátnőmnek volt már legalább 3...

Valaki már csokolozott is.

Szerintetek van rá esély hogy szép leszek??

13L

2010. júl. 19. 21:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
azon is gondolkodj el,hogy mennyire jó barátnők az ilyenek. nem tudom másokkal hogy van, de ha mutatnék valakinek egy rólam készült 13 éves kori fényképet senki ne mondaná meg, hogy én vagyok rajta, és nem műtöttek, én nagyon sokat alakultam olyan 2 év alatt, gondolom azért nem csakén vagyok ezzel így. vegyél olyan felsőket, ruhákat, szoknyákat, nadrágokat amikben felülmúlhatatlanul szépnek érzed magad, ne a divat után menj, az átlagos emberek nem érdekesek, vonzóak, vagy váltsd le a stílusod, mert a 13 évesek körében elég gyakorik a divatmajmok. használj olyan kiegészítőket amik feldobják a kedved és a ruhád is, de a hajad ne fesd és ne sminkelj, később megbánod.
2010. júl. 19. 22:13
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Ez az hogy nem szeretném magam sminkelni,mert pl múltkor felvettem egy rövid gatyát

igaz kissé rövid volt. És mindenki azt mondta hogy ő fel nem venne ilyen pics@ nadrágot.

Bocsánat a csunya szóért.

2010. júl. 19. 22:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehetsz szebb. Én 13 éves koromban nagyon ronda voltam, huszonévesen már sokan szépnek mondanak. De olyat is tudok, aki 13 évesen nagyon szépnek mondtak, de átlagos kinézetű felnőtt lett belőle (nem kifejezetten ronda, csak olyan semmilyen). Még bármilyen irányba alakulhatsz.
2010. júl. 20. 08:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Ja, és nem kell magad sminkelni, igazad van. Az igazi szépség belülről fakad. Csak a buta női magazinok nyomják ezt a mindenáron smink szöveget... gondolom a kozmetikai cégek pénzelik őket a háttérből :D Sok olyan nőt láttam már, aki a sminktől csak rondábbnak/öregebbnek nézett ki. Különben is, aki 13 évesen kezdi a sminkelést, annak teljesen tönkremegy a bőre, aztán később már hiába sír.
2010. júl. 20. 08:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja és még egy: a fiúzás nem számháború, nem az a lényeg, hogy minél többet elmondhass, vagy a barátnőiddel versenyezz, hogy ki csókolozott először. Ez elég óvodás tempó... be-be-beeee nekem két homokozólapátom van, neked csak egy... na kábé ilyen. Oviskorból viszont már kinőttetek rég :D Az a lényeg, hogy azzal csókolózz először, aki tényleg szeret, akivel normális kapcsolatod van... és akkor örök emlék lesz az első csók... nem olyan, hogy na, csak túl estem rajta, hogy ez is ki legyen pipálva. Amúgy nem biztos, hogy mindenki igazat mond, aki azt mondja, csókolózott/szexelt már. 13 éves korban szeretnek lódítani az emberek, hogy menőnek tűnjenek :D
2010. júl. 20. 08:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Ne szép akarj lenni, hanem jó, azzal többre mész. Én nem vagyok szép, mégis mindent elértem az életben, amire vágytam, mert jó akartam lenni.
2010. júl. 20. 08:42
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :) Hát igen én is azzal szeretnék majd leglösször csókolózni,

Akivel olyan a kapcsolatom hogy biztos nem bánom meg.

De azt csak 4-5 hónap múlva is ráér.

Minek siet esem el a dolgot. Nem leszek menőbb.

Hát még nem tudom mi lesz,mert a mi iskolánkba ha felveszel egy rövid nadrágot,már akkor ku... vagy.

Pedig csak egy rövid nadrág de,nekik nem.

Hát akkor nem tudok mit szólni.

Nem is merek rövid nadrágot felvenni ne hogy még a végén leszóljanak.

Meg azt sem nagyon értem,hogy akik most kimaradtak 8-ból

nyári szünet előtt mindig arról beszéltek milyen jó volt az első együttlét.

Minek olyan fiatalon elveszteni a szüzességet?

2010. júl. 20. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!