Segítség! Ha valaki egy nap kb 10000kcalnyi kaját magába
tömött, hogy lehetne "megoldani", hogy minél kevesebb
rakódjon le? :S:S és lent mégegy kérdés (. )
tízezer? négy-öt napi kaját eszel meg egy nap alatt. vagy gyomorszűkítő műtét, vagy kemény sport. a legfontosabb:AKARATERŐ!! "rúgd magad seggbe" és egyél meg minden nap csak 1000 kalóriával kevesebb nasit (kb 2 zacskó chips). egy idő után összeszűkül a gyomrod, ha keveset eszel.
2010. júl. 4. 20:24
Szerintem inkább fordulj orvoshoz, mert lehet, hogy bulimiás vagy!
2010. júl. 4. 20:27
3/19 A kérdező kommentje:
első: tudom.. :S és ennek akarok valahogy véget vetni, de elég ratyi az életem és nemtudom hogyan csináljam..
második: énis ettől félek de nemakarok orvoshoz menni mert hülyének nézne, mivel még mindig kicsit sovány vagyok.. :S viszont ha így folytatom akkor már nemsokáig.. :S csak az a baj h túl sok a stressz az életembe meg túl sok is volt.. :S és ez afféle pótcselekvés.. és szeretném abbahygni de túl "kevés"nek érzem magam az élethez.. :S
4/19 A kérdező kommentje:
ja és első válaszolónak még: az akaraterő az, ami úgy érzem, hogy egyre inkább elhagy... :S:S pedig eddig igencsak kitartó voltam mindenben.. :S és most ez valahogy már nemmegy.. :S de nemakarok orvoshoz menni..... :S
Szia!
Muszaly orvohoz menned.
Hulyenek nezni nem fog, nem te vagy az elso sem az utolso ilen problemaval.
Viszont szukseged van orvosi felugyeletre, es pszihologus segitsegere!
Ne habozz segitseget kerni!
2010. júl. 4. 20:39
6/19 A kérdező kommentje:
azabaj hogy nem bízom benne hogy bármit is tuudna segiteni, mert megoldani nem fogja a problémákat amik a sok stresszt okozzák..:s
7/19 A kérdező kommentje:
ja és még csak 17 éves vagyok.. apukám és nagymamám pedig semmit sem tud ezekről a hatalmas zabálásokról. nekik meg hiába mondannám, hogy állítsanak le, sőt.. még állandóan azzal jönnek, hogy de egyek meg mért nem eszek stb..
8/19 anonim válasza:
20:27-nek:azt nem írta,hogy kihányja,amit megeszik,akkor lenne bulémiás....
Kérdezőnek:Mindenképp fordulj orvoshoz,mert ez súlyos betegség.
2010. júl. 4. 20:50
a problémákkal csak az a baj, hogy hogyan reagálod le. Pszichoterápiával tudnak segíteni ez utóbbin! Úgyhogy menj nyugodtan orvoshoz, van megoldás. Ha így is túl sok a problémád, nem érdemes tetézni túlevéssel ;)
2010. júl. 4. 20:55
10/19 A kérdező kommentje:
nemhányom ki.. nem is tudom, nem tudnám magam hánytatni sosem. szüleim is hülyének néznének hha ezt elmondanám nekik.. :S sőt nem is hinnének nekem.. :S:S:S de nagyon félek.. :S nemakarom magam gyengének mutatni sem mert nem úgy ismernek az emberek.. :S
Kapcsolódó kérdések: