Szerintetek ez megfelelő vacsora edzés után szoptatós anyukának?
Figyelt kérdés
Hetente kétszer járok este spinningre, ilyenkor gondoltam feherjeturmixot ennek banannal vacsira edzes utan.
A héten még egyszer járok súlyzós edzésre személyi edzőhöz. Nincs sok, 3-4 kg amit le szeretnék adni, zabkását reggelizek, odafigyelek mit eszek.
2019. febr. 7. 09:11
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen, de esetleg én variálnám a gyümölcsöket, hogy ne csak banánt vigyél be.
3/4 anonim válasza:
A banán az egyik leghízlalóbb gyümölcs. Persze, ha a kalóriakeretedbe belefér, akkor egyed, de a reggelid is szénhidrát, a vacsorád is. A banán a turmixal együtt minimum 250kcal, ha jó minőségű a fehérje, a rosszban ugyanúgy sok a cukor, így lehet még több. A zabkása is ha tejjel eszed, 200-300 kcal. A többi étkezésről nem írsz.
4/4 anonim válasza:
Az a 3-4 kiló nem férne el rajtad, amíg szoptatsz? Szoptatás alatt nem jó ötlet a kalóriacsökkentés, a tejmennyiség rovására mehet, de majd látod. Egyél sok vitamindús ételt, és elég fehérjét. Ehetsz banánt edzés után. Én simán le tudtam fogyni úgy, hogy napi 1 banán és 1 alma is az étrendem része volt, még ezekkel együtt is elég alacsony volt a szénhidrátbevitelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!