Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez mennyire egészségtelen ha...

Ez mennyire egészségtelen ha ezt csinálom?

Figyelt kérdés
Nos én 1,5 éve kb voltam olyan 79 kg aztán akaratlanul le estem 75-77-re majd ugy 1 éve már 72 voltam csak illetve 2 éve voltam még 84 kg is! Utána a mostani év elején le mentem 62 kg! Majd vissza hiztam 70-re megint le mentem 67-re! Most megin 74 voltam de berugás miatt le estem 70-re most 73 vagyok! És ha most fel megyek megint 76-78 ! nyáron megin le megyek olyan 71,5-re utána már megcélzom az olyan 80-at ami ha rajtam mullik fennt is tartom! Az mennyire egészségtelen? Ha az akkor maradok 73 körűl és majd nyár után megyek fel! Csak azért is akarok tömeget növelni,mert edzek! 6-7kg-t még le lehet ugy adni , hogy ne tunjon el izom max egy nagyon pikasznyi?

2018. nov. 27. 08:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Te is egyenetlenül hízol? A páromon pár kiló felesleg se szép, mindet hasra hízza az első jópár kilóból, ahogy én is. Sajna ez gyakori.

Akkor te úgy 70 alatt lehetsz jó valahol. Ez normális egy nem kölönösebben izmos, de azért nem is extrém gyenge embernél.

De mi volt 62 kilósan? Ha sok izom ment le, az nem jön vissza csak úgy, de ha teszel érte, akkor persze helyrejön. Akárhogyan is, neked kell látnod, hogy mikor nézel ki jól.

2018. nov. 30. 20:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Lehetsz még pikacsu, igen.
2018. nov. 30. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!