Sok zerocarber szerint nem. Az tény, hogy sok évig el lehet élni így, a szervezet csodálatos. Én azért nem javasolnám, elég extrém étrend ez, de sem szakértő nem vagyok, sem húst nem szoktam enni, úgyhogy az én véleményem, ugye...
Ezen az étrenden megváltozik a bélflóra és a test konkrét igényei, úgyhogy annyira nem lesz vészes a helyzet, mint gondolnánk, de azért elég vad ötlet ez.
Eddig hogyan ettél, hogy ez az ötlet jött hirtelen? Vagy csak kíváncsiság?
A csak hús fogyasztás nagyban meg növeli a vérben a húgysav szintjét. Abba bele lehet patkolni.
Minden a mértékletességről szól. Mindenből kell enni, módjával. Mert egyik véglet sem jó (se a vega, se a csak hús).
Igen, egészségtelen. Ha nincs mellette elég zsír, akkor vagy koplalsz, vagy túladagolod a fehérjét, ahogy előttem is mondták. Továbbá nélkülözöl csomó esszenciális tápanyagot.
De ha eszel hozzá elég zsírt és belsőséget, akkor az már egy bizonyos étrend (paleo-ketogén). Vannak, akik szerint ez AZ egészséges étrend...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!