Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy lehet leszokni a cukorról?

Hogy lehet leszokni a cukorról?

Figyelt kérdés

Durván csokifüggő vagyok. Ez nem azt jelenti, hogy naponta öt tábla csokit eszem, de sokszor ellenállhatatlan vágyat érzek a cukros dolgok iránt, beszűkül az agyam, és csak arra tudok koncentrálni, hogy ÉDESSÉG ÉDESSÉG ÉDESSÉG... És ilyenkor amíg nem jutok csokihoz, addig csak rohangálok, mint a mérgezett egér.

Próbáltam már egyszerűen kiiktatni a csokit az étrendemből. Kicsit jobban is éreztem magam, eltűnt a puffadtság a hasamból, de folyamatosan édességre vágytam, hiába ettem gyümölcsöt vagy ilyesmi, alvászavaraim lettek, sokszor kimerültnek éreztem magam. Először egy, aztán két hétig bírtam és feladtam.

Nem akarok cukorbeteg lenni. Se függő. Van bárkinek tapasztalata, hogy hogyan lehet lejönni a cukorról?

2018. júl. 24. 19:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"egy kis tábla milka két perc alatt lecsúszik..."

Az hány deka?

2018. aug. 14. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!