Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Napi 1600 kaloria ulo eletmodd...

Napi 1600 kaloria ulo eletmoddal megfelelo sulytartashoz?

Figyelt kérdés
17 eves lany vagyok 173cm 58,8 kg, kb 3 hete eldontottem egyik naprol a masikra hogy nem szeretnek tobbet fogyni, ugyhogy azota 1400-1700, legtobbszor 1600 kaloriat eszem naponta, bar bevallom sajnos par 3000-3500 kalorias nap is becsuszott, eddig nem hiztam, de probalom ezeket minimalizalni. Mit gondoltok, tudok igy sulyttartani, vagy hosszutavon hizashoz vezet? Igyekszem majd sportolni is, csak meg nem talaltam hozza "tarsasagot", egyedul meg nem igazan szeretnek sehova elmenni, de lehet megis az lesz.
2018. febr. 20. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tudsz így súlyt tartani, de ez egyéni. Ugyanolyan adatokkal rendelkező, ugyanolyan aktivitású emberek kalóriaigénye is eltérhet akár sokszáz kcallal.
2018. febr. 20. 16:30
 2/2 anonim ***** válasza:
1600 kalóriával alig 60 kg-mal kizárt, hogy hízni fogsz.
2018. febr. 21. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!