Diéta alatt megeszek pl. napi fél kg csirkecombot főve. Ezzel kb.100g fehérjét viszek be. Plusz egyéb más olyan ételben is van fehérje, amivel a napi fehérje bevitelem a 150g-ot közelíti meg. Ettől is lehet hízni?
Számolom a kalóriákat, a mai fehérje túllépéses kajával és a többivel 1298kcal-t ettem meg.
Zsír és szénhidrát mennyiségem jó.
0 testmozgással ennyi fehérje bevitel egy 50-es bmi-vel rendelkező túlsúlyos személynek pozitív vagy negatív mérleg a fogyást tekintve?
Kép:
A kalóriaszámlálást ezen az oldalon vezetem: [link]
Öö,én összeállított szálkásító étrendet követek. Konkrétan ezt : [link] 58kg vagyok 173cm
magas.
6 napja kezdtem 60kg-al... Emellett heti 5 alkalommal guggolás,kitörés,girja stb...
Kénytelen voltam az étrenden keményíteni,mert az eddigi kalóriadeficit semmit sem ért már,stagnált a súlyom. (Pedig 1200kalóriás volt az is,csak sokkal kevesebb fehérje,makrók nem voltak optimálisak)
A bőröm azóta feszesedik rendesen,kezdenek az izmok itt-ott látszódni.
Szerintem a kérdező étrendje,makrói rendben vannak. Főleg ha semmi lisztes,cukros bizbasz nincs még csak véletlen sem ☺
50-es bmi-vel ,a táblázatod és az elfogyasztott kalóriamennyiséget nézve kizárt dolog,hogy ettől hízz.(viszont elég közeli célt adtál meg,ha ilyen kevés kalória keretet kaptál 😁 ) Arra figyelj,hogy a bőröd rosszul fogja viselni,hacsak nem 18-25év körül vagy. Nekem a 6 hónap -44kg erősen látszódott (szintén akkor még mozgás nélkül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!