Attól lehet baja a macskámnak ha mindennap csirkecombot eszik?
Figyelt kérdés
Reggel száraztápot szoktak enni, vacsorára pedig megszoktam főzni egy csirke combot amit elfelezek nekik (ketten vannak).
Néha néha kapnak máshúst is, de túlnyomó részt ezt eszik. Olvastam, hogy a mindennapi májtól lehet A vitamin túltengésük. De ugye a csirke combtól nem?
2017. júl. 22. 20:46
1/7 anonim válasza:
Ha nem fűszerezed akkor nem. Sózni sem jó állítólag, mert a sok sótól lehet baja. És a főzött csirkecsont szilánkosan törik, ami okozhat bajt, ha mohón eszik.
2/7 anonim válasza:
Az vagy, amit megeszel. Ha minden nap csirkét adsz neki, akkor elkezd tojásokat tojni és kotlani rajtuk...
3/7 anonim válasza:
Második válaszoló akkor te is sok csirkét ehettél mert kb annyi eszed van.
4/7 anonim válasza:
Szerintem vicces, kb ugyanazon a szinten van mint a kérdező :D
5/7 anonim válasza:
Csirkétől, marhától, haltól semmi. Disznót nemszabad adni neki max. jól átsütve.
6/7 anonim válasza:
Nem lesz baja tőle, csirkét ehet nyugodtan bármennyit. Még jobb lenne számukra, ha nyersen kapnának csirkehúst, csirkeszívet. Májjal tényleg vigyázni kell.
7/7 anonim válasza:
Milyen idióta százalékolt le mindenkit? Boldog tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!