Macskámnak szeretnék szárított csirkemellet sütni, mert 11. 000 ft/kg az állatos boltokban. Hogy kell sütni, mennyi ideig, és meddig áll el, vagy utána fagyasztani kell?
A legegyszerűbb, ha a megvásárolt szívet, májat, egyéb húsokat felkockázod és aszalóban készre csinálod, vagy alacsony hőfokon sütőben kiszárítod.
Mélyhűteni nem kell, hiszen szárított lesz.
Nem igazán értem a kérdést, talán kezdjük előlről:
- a csirkemell már szárított, vagy normál állagút tervezel venni, és arra kérdezel rá, hogyan kell szárítani
- biztos, hogy 11.000.- azaz Tizenegyezer Ft/kg az ára, vagy valamit igen-igen elírtál. Ennyiért nem igazán olcsó.
#2 ez egy teljesen érthető kérdés, pedig az itt ritka
Nyers húst akar szárrítani, mert a szárítottmak sokalja az árát
Mondjuk otthoni előállítás se lesz olcsóbb
66%-os nem írt el semmit a kérdező ne köss már bele mindenbe!
Ha kiszámolására ennek is 9-10.000 a kilója.
6 óra sütőben 70 fokon, gyufaszálakra tűzve, 150g csirkemell, megvártam míg lehűlt, aztán zacskóba raktam, majd húsklopfolóval kisebb darabokba törtem. Imádja a macska. A kész súlya ennek is kb 50 g, de nem 1200 ft-ért vettem, mert alig kapcsolt be néha a sütő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!