A tálba, amibe berakom a panna cottát, és úgy be a hűtőbe, hogy megdermedjen, mit kell rakni, hogy rendesen kijöjjön majd utána a tálkából, és szép formája legyen?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy szükséges-e belerakni lisztet, bevizezni, vagy valami hasonló praktika, hogy egyben k tudjon majd belőle csusszanni.
Illetve üveg vagy inkább műanyag javasolt, amibe tegyük?
2017. jan. 13. 07:17
1/6 anonim válasza:
Mielőtt belerakod, tegyél a tálba egy folpackot, akkor könnyen kiboríthatod.
2/6 anonim válasza:
"Bevizezni előtte"... :))))
Majd utána betenni a mélyhűtőbe :D Igen, gratula tényleg a sok eszednek :), hogy utána jég legyen belőle :DDD
3/6 anonim válasza:
milyen mélyhűtő te nagyon okos? :) tudod egyáltalán mi az a panna cotta?
4/6 anonim válasza:
Én semmit sem szoktam beletenni és sose ragadt bele. Kerámia vagy üveg formát használok.
Egyébként ahol én olvastam, ott azt írták, hogy vízzel ki kell előtte öblíteni a formát.
Lisztet semmiképp se tegyél bele, ahhoz hozzá fog ragadni. Meg ezt nem sütjük, szóval ott maradna rajta a liszt, vagy beleivódna a krémbe.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. jan. 13. 11:18
6/6 anonim válasza:
Pudingnál tuti működik a bevizezés, szerintem egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!