Mi a véleményetek a Zukker Vegan Proteinről?
Figyelt kérdés
Most kezdek áttérni a vegán életmódra, és amíg belejövök h mit mivel kell kombinálni, h az összes esszenciális aminosavat bevigyem, szeretnék fehérjeport szedni. Hogy biztos ne rontsak el semmit, aztán majd a későbbiekben úgyis menni fog nélküle. Szóval szerintetek ez a fajta protein jó lenne ilyen célra?2018. febr. 6. 09:39
1/4 anonim válasza:
Már a neve is elég ijesztő. Nekem szimpatikusabb a szalonnás rántotta, abban legalább tudom, hogy mi van.
2/4 anonim válasza:
inkább Scitec 100% Plant Proteint ajánlanám
3/4 anonim válasza:
Mindegyik növényben bent van az összes esszenciális aminosav, csupán más-más arányban. A komplettálás elmélete már rég megdőlt.
Feltételezem, hogy nem csak egyetlen élelmiszerből áll egy étkezésed, mert ha így van akkor semmi szükség bármiféle fehérjeporra (kivéve ha esetleg testépítő vagy).
4/4 anonim válasza:
Teljesen jó, 76% protein van benne, és azt írják, hogy 96%-os a biológiai értéke, ami elég jónak számít.
Én is ilyet iszom (mert ez az egyik legolcsóbb), én azért iszok fehérjeport, mert fogyózok és közben szeretném megtartani a lehető legtöbb izmot, és kalóriadeficit mellett nehéz lenne teljes értékű vegán kajákból elég fehérjét bevinni (nem lehetetlen, csak akkor elég monoton lenne a diéta).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!