Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi a véleményetek a Zukker...

Mi a véleményetek a Zukker Vegan Proteinről?

Figyelt kérdés
Most kezdek áttérni a vegán életmódra, és amíg belejövök h mit mivel kell kombinálni, h az összes esszenciális aminosavat bevigyem, szeretnék fehérjeport szedni. Hogy biztos ne rontsak el semmit, aztán majd a későbbiekben úgyis menni fog nélküle. Szóval szerintetek ez a fajta protein jó lenne ilyen célra?

2018. febr. 6. 09:39
 1/4 anonim ***** válasza:
34%
Már a neve is elég ijesztő. Nekem szimpatikusabb a szalonnás rántotta, abban legalább tudom, hogy mi van.
2018. febr. 6. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:
inkább Scitec 100% Plant Proteint ajánlanám
2018. febr. 6. 09:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Mindegyik növényben bent van az összes esszenciális aminosav, csupán más-más arányban. A komplettálás elmélete már rég megdőlt.

Feltételezem, hogy nem csak egyetlen élelmiszerből áll egy étkezésed, mert ha így van akkor semmi szükség bármiféle fehérjeporra (kivéve ha esetleg testépítő vagy).

2018. febr. 6. 10:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Teljesen jó, 76% protein van benne, és azt írják, hogy 96%-os a biológiai értéke, ami elég jónak számít.

Én is ilyet iszom (mert ez az egyik legolcsóbb), én azért iszok fehérjeport, mert fogyózok és közben szeretném megtartani a lehető legtöbb izmot, és kalóriadeficit mellett nehéz lenne teljes értékű vegán kajákból elég fehérjét bevinni (nem lehetetlen, csak akkor elég monoton lenne a diéta).

2019. márc. 30. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!