Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Maradhatok nagyon alacsony...

Maradhatok nagyon alacsony testsúlyú úgy, hogy ne hulljon a hajam? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Még a nyáron fogytam közel 10 kg-t, 55-ről lettem 46

Ezt a súlyt sikerült megtartanom egészen decemberig, amikor sajnos híztam 4 kg-t, most 50 vagyok(167 cm-hez :/)

Nem merek visszafogyni, mert akkor nagyon hullott a hajam, és amúgy sem valami dús

Ez a vitaminhiánytól/egyoldalú táplálkozástól volt, vagy a nagyon alacsony testsúly következménye?

Ha megint lefogyok, legalább 48 kg-ra, de most változatosan eszek súlytartáshoz, akkor ugyanúgy fog hullani a hajam, vagy van rá esély, hogy nem?

2017. jan. 26. 17:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
62%
Előbb-utóbb kellenek majd kopasz modellek is, ha erre vágysz :) Csak ahhoz nagyon szép arcod is legyen.
2017. jan. 28. 23:16
 12/12 A kérdező kommentje:

1. Nem mondtam, hogy modell szeretnék lenni, csak hogy modellalkatot szeretnék, ami mindenkinek tetszik

2. Azért írtam ki a kérdést, mert NEM ezt akarom, hogy kihulljon a hajam

2017. jan. 28. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!