Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A tömegnövelő porok egészségte...

A tömegnövelő porok egészségtelenek?

Figyelt kérdés

Azt hallottam - nem tudom mennyire igaz - ,hogy a bélrendszernek nem tesznek jót. Meg úgy ánblokk a tömegnövelés ha több tápanyagot veszek be a szervezetbe mint kellene, persze nem abban az esetben ha 50 kilós az illető, hanem átlagos súlynál. Én pl eléggé kellemetlenül éreztem magam, hogy mindig teliettem magamat. Mostanában csak akkor eszek ha jól esik. És reggelire és vacsorára keveset. Akkoriban pedig mindig annyit ettem amennyit csak tudtam

24 F

2017. jan. 26. 13:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha az ember izmosodni akar, nyilván többet kell bevinnie, mint ami a súlytartáshoz kell. Ezzel nincs baj, jó esetben a zöme izomnövelésre fordítódik. Tökmindegy, hány kilós az ember.

A tömegnövelők fehérjézett cukrok, ha jól tudom. Mindenki döntse el, akar-e túlárazott egyszerű cukrot enni. Nekem bizonyosan nem jó ötlet. De nem mindenkit zavar az inzulinnövelés, sőt, tömegeléskor sokaknak szimpatikus ez. Az ő dolguk, bár akkor is felesleges drága pénzen venni ilyesmit.

Az nem jött le számomra, hogy az, hogy teleetted magad, milyen viszonyban volt a porral, illetve hogy mekkora kalóriatöbbletet okozott.

Van, aki dugig eszi magát és koplal egyszerre, fura dolog a jóllakás.

2017. jan. 26. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,mert sok benne a finomított cukor,az inzulinszintet egészségtelen módon növeli.Egyél összetett szénhidrátokat,pl.zabpehely,rozspehely,teljes kiőrlésű kenyér.
2017. jan. 26. 17:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Én egyáltalán nem szedtem porokat, de a sima kajától sem lettem sokkal izmosabb, szerintem a feljött súly negyede lehet izom. Szóval én hiába zabálok csak hízok, edzettem pedig heti 3-4 nap, minimum 1 órát.
2017. jan. 26. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát ha amúgy is hízol, akkor főleg ne vegyél tömegnövelőt, mert attól csak még jobban elzsírosodsz. Az csak az egyszálbelűeknek való, akik nem tudnak annyit enni, hogy hízzanak.

Ha nagyon zsírosodsz, akkor túl sokat eszel. A tömegnövelés mindig jár valamennyi zsírral, de ha túl sok, akkor túl gyorsan csinálod, vagy olyan szerencsétlen vagy, mint én, és hormonálisan/genetikailag nem vagy a toppon.

2017. jan. 27. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!