Tömegnövelő kipróbálása lehetséges?
Nagyon nehezen hízó alkatú, 15 éves srác vagyok.
A nehezen hízás alatt, a furcsa étrendet értem. Kérlek a válaszok előtt olvassátok végig.
Nos, a lényeg, hogy sem pénzem nincsen arra, hogy napi szinten olyan kajákat készítsek, amik egy átlag tömegnövelő étrendben vannak, sem időm nincs elfogyasztani.
Arra gondoltam, hogy idén nyáron minden kifogás nélkül, gőzerővel hajtani fogok arra, hogy meglegyen a megfelelő étrend, viszont félek, mivel ezt már egyszer próbáltam, és 2 hónap alatt, összesen 2 kg jött rám.. Szerintem ez röhejesen kevés ahhoz képest, amit én beleöltem az egészbe...
Tehát idén tervezem kipróbálni a "Jumbo Hardcore!" nevű tömegnövelőt...
Kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy szerintetek, mennyire érdemes venni, és kipróbálni? Csak egy 3.06 kg-s kiszerelésre gondoltam.
Csak ezt az egyet végigcsinálni, és megnézni, hogy rendes étrend mellett, javít-e valamit..
Ha nehezzen hízó típus vagy akkor tömegnövelővel is nehezzen hízó leszel (ez nem azt jelenti, hogy nem gyorsítja meg a folyamatot), hanem lehet több idő kell hozzá mint ahogy gondolod. Nem mellesleg ezekhez a dolgokhoz edzeni is kell, hogy igazán kifejtsék a hatásukat...gondolok itt arra is pl, hogy a legtöbb Jumbo-ban kreatin is van stb stb...amiknek totál az edzés megkönnyebbítése a cél.
Egyébként rengeteg mellékhatással is jár a hirtelen hízás, szóval szerintem ne akarj annyira gyorsan mindent. 24f
Semmi ertelme a tomegnovelozesnek, plane 15 evesen.
Felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!