Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan lehet felhízni?

Hogyan lehet felhízni?

Figyelt kérdés

egy 19 éves lány vagyok és már 5 éve tartom az 47 kg-omat.(168cm). Szüleimtől örököltem az alkatomat. Eléggé vékony vagyok amin változtatni szeretnék, hogy nőiesebb legyek. Egyébként ehetek bármennyit akkor sem hízok.

Hallottam ezekről a tömegnövelőkről. Mennyire egészségesek és nem leszek tőle malacka ha elkezdem szedni?

2017. jan. 7. 16:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Egy étrend kell neked és edzés, mert az izomtól leszel formás, ha csak eszel csak zsír fog feljönni attól meg nem fogsz jól kinézni. A tömetnövelőt meg nem ajánlom fehérje és cukor van benne, és drága. Ha mindenképp ilyet akarsz inni, mert máshogy nem tudsz bevinni elegendő kalóriát inkább vedd meg külön ezeket. Jobban jársz.
2017. jan. 7. 16:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezeknél sokkal egészségesebb, ha minden nap iszol pár banánturmixot zsíros tejjel. Mindig az "igazi" ételt kell előnyben részesíteni.
2017. jan. 7. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!