Hogyan lehet felhízni?
Figyelt kérdés
egy 19 éves lány vagyok és már 5 éve tartom az 47 kg-omat.(168cm). Szüleimtől örököltem az alkatomat. Eléggé vékony vagyok amin változtatni szeretnék, hogy nőiesebb legyek. Egyébként ehetek bármennyit akkor sem hízok.
Hallottam ezekről a tömegnövelőkről. Mennyire egészségesek és nem leszek tőle malacka ha elkezdem szedni?
2017. jan. 7. 16:07
1/2 anonim válasza:
Egy étrend kell neked és edzés, mert az izomtól leszel formás, ha csak eszel csak zsír fog feljönni attól meg nem fogsz jól kinézni. A tömetnövelőt meg nem ajánlom fehérje és cukor van benne, és drága. Ha mindenképp ilyet akarsz inni, mert máshogy nem tudsz bevinni elegendő kalóriát inkább vedd meg külön ezeket. Jobban jársz.
2/2 anonim válasza:
Ezeknél sokkal egészségesebb, ha minden nap iszol pár banánturmixot zsíros tejjel. Mindig az "igazi" ételt kell előnyben részesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!