Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miert nem fogyok semit?

Miert nem fogyok semit?

Figyelt kérdés
Napi 900kcal egetek , es 3 x eszek egy nap , 2 hete 72kg voltam es most is ugyan anyi vagyok ...miert ?
2016. júl. 13. 08:25
 1/5 anonim ***** válasza:
900 kcal már koplalásnak számít, valószínű, hogy raktározni kezdett a szervezeted.
2016. júl. 13. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Oké, 900 kalóriát elégetsz naponta. De mennyi kalóriát viszel be a szervezetedbe? Mert ha mondjuk neked a napi 2000 kalória lenne ideális, de naponta 3000-4000 kalóriát is beviszel, akkor nem sokat segít az a 900 kalória elégetés.
2016. júl. 13. 08:52
 3/5 A kérdező kommentje:
kb 1500kcal max , mivel pl. reggel fel kelek eszek 1 karevaljas kenyeret, aztan valami gyumolcsot , delben mondjuk salatat aztan dinyet , 3kor pedig pl csak gyumolcsot , es nem eszek jol lakasig
2016. júl. 13. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben ha napi 1500 kalóriát viszel be de 900 kalóriát elégetsz, azt jelenti, hogy napi 600 kalória tápértéket használsz fel. Ez pedig koplalás, így a szervezeted raktározni kezd.

Normálisan kéne csinálni, hogy szépen működne minden.. Ezzel csak azt éred el, hogy előbb izomból kezdesz fogyni, közben meg egyre rosszabbul fogod magad érezni.

2016. júl. 13. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Fehérjét kvázi nem is eszel? Az baj, én a fogyás miatt aggódnék legkevésbé.

2 hét rövid idő, simán fogyhattál, csak még nem látszik a testsúlyingadozás miatt.

2016. júl. 13. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!