Miert nem fogyok semit?
Figyelt kérdés
Napi 900kcal egetek , es 3 x eszek egy nap , 2 hete 72kg voltam es most is ugyan anyi vagyok ...miert ?2016. júl. 13. 08:25
1/5 anonim válasza:
900 kcal már koplalásnak számít, valószínű, hogy raktározni kezdett a szervezeted.
2/5 anonim válasza:
Oké, 900 kalóriát elégetsz naponta. De mennyi kalóriát viszel be a szervezetedbe? Mert ha mondjuk neked a napi 2000 kalória lenne ideális, de naponta 3000-4000 kalóriát is beviszel, akkor nem sokat segít az a 900 kalória elégetés.
3/5 A kérdező kommentje:
kb 1500kcal max , mivel pl. reggel fel kelek eszek 1 karevaljas kenyeret, aztan valami gyumolcsot , delben mondjuk salatat aztan dinyet , 3kor pedig pl csak gyumolcsot , es nem eszek jol lakasig
2016. júl. 13. 09:24
4/5 anonim válasza:
Ebben az esetben ha napi 1500 kalóriát viszel be de 900 kalóriát elégetsz, azt jelenti, hogy napi 600 kalória tápértéket használsz fel. Ez pedig koplalás, így a szervezeted raktározni kezd.
Normálisan kéne csinálni, hogy szépen működne minden.. Ezzel csak azt éred el, hogy előbb izomból kezdesz fogyni, közben meg egyre rosszabbul fogod magad érezni.
5/5 anonim válasza:
Fehérjét kvázi nem is eszel? Az baj, én a fogyás miatt aggódnék legkevésbé.
2 hét rövid idő, simán fogyhattál, csak még nem látszik a testsúlyingadozás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!