Mostanában észrevettem, hogy alig 6-7 naponként fogyok 2-3 kilót. Ez miért lehet?
Mennyit eszel, aktivitás, testsúly, miegyéb?
Abnormálisan sok a 2-3 kiló is, véletlenül nem szokott megtörténni, persze megfelelő étrenddel, aktivitással és nagy súlynál nem meglepő, de azért sokat kell tenni.
Ha spontán dolog, az komoly betegség lehet, más okot nem igazán látok, hacsak nem felejtetted el megemlíteni, hogy pl. elkezdtél kemény fizikai munkásként dolgozni....
Egyetlen extra egypár kiló még nem durva, a testsúly sokat tud ingadozni s én is úgy bemutatok neked -2 kilót 1-2 napon belül, hogy ihaj, kicsit kevesebb szénhidrát evése által. Ha még mozognék is vagy nem ugyanolyan körülmények között lenne mérve a súly (reggel, ruhátlanul szoktam, nem nagyon ingadozó a súlyom, de a -2 kg 2 nap alatt menetrendszerűen megvan a glikogénraktárak ürülésekor, ez elkerülhetetlen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!