Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nekem a fogyáshoz napi kalória...

Izom1890 kérdése:

Nekem a fogyáshoz napi kalóriadeficitem 2367kcal lenne de én csak 1300at viszekbe és abból is égetek le 800at kb akkor a zsír fog le fele égni vagy az izmot égetem vele? Az étrendem pedig zabkása, kínaileves délbe estére meg fehérje 17vagyok és 105kg

Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 13:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen konstruktív kritikát fogalmaztam meg, nem bunkón, plusz válaszoltam is legjobb tudásom szerint. De ha ez neked nem tetszik, akkor maradj magadnak.

Teljesen logikus, hogy ha segítséget kérsz, akkor legalább valami minimális érthetőséget elvár az ember.

2016. máj. 3. 20:35
 12/12 idesasolj válasza:
Tőtsd le a myfitnesspal calorie counter-t a mobilodra. A futáshoz használd a runtastic-ot. A kettő szinkronizál. Hasazással és gyúrással szart se égetsz, csak szakítasz. Ahhoz tényleg kell a fehérje, hogy be ne gyógyulj. Égni csak kardióval fog a zsír. Mérték: én 8-20 km futok, ami időben 45-120 percet jelent. Egy óra futás (nem kocogás, hanem 11 km/h tempó) 1200 kcal síkon, aszfalton, (186 cm, 88 kg). Iszonyat mennyiségű fehérje bevitel, annyi, hogy rosszul vagyok a fehérjétől. Mellette kell a zsír és kell a minőségi szénhidrát is. Ezért kell a szoftver, az segít.
2016. máj. 10. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!