Nekem a fogyáshoz napi kalóriadeficitem 2367kcal lenne de én csak 1300at viszekbe és abból is égetek le 800at kb akkor a zsír fog le fele égni vagy az izmot égetem vele? Az étrendem pedig zabkása, kínaileves délbe estére meg fehérje 17vagyok és 105kg
Olvasd el a Sárga Kapszulát vagy az Amit a zsírégetésről tudnod kell-t és addig is tudd, hogy a kalóriaigényt zsírmentes testtömegre kéne számolni.
800-at biztosan nem bírsz elégetni. Az 1300 meg kevés. Miért gondolod, hogy neked annyi kell?
Nem kötözködésből, de tanulj meg magyarul írni, most épp fáradt vagyok s nem értelek (lehet, hogy máskor sem menne, de alapból egész jó vagyok a szövegek megértékében, ha hibásak is), ráadásul kalóriaigény helyett kalóriadeficitet írtál már a kérdésben is.
Szerintem sem égetsz ennyi mozgással 800 kcal-t, habár ki tudja? Senki meg nem mondja, a te szervezeted mennyit éget mivel, de a kalóriaszámoló oldalak kósza becslései általában túlzottak, úgy tudom.
Az étrended siralmas. A kínai leves nem étkezés.
Számolj makrókat s egyél rendesen. S ne vidd túlzásba a kalóriadeficitet, az nem jó. Kicsit olyan, mint a túledzés: azt hiszed, hogy gyorsabban elérkezik a siker, közben pedig keresztbeteszel magadnak.
Már az 1300 kcal is merész neked, de ha mozogsz mellé, többet egyél.
Kb. tuti, hogy sok zsírt vesztesz így (a sok felesleggel koplalás már csak ilyen, a tested pedig életben akar tartani, minél hosszabban), de azért az izmokra, közérzetre, energiaszintre is kellene vigyázni.
Mondattagolás, ember... Hogy lehet ilyen igénytelenül írni? Nem fogom 10 percig értelmezni egy mondatod, hogy segíthessek.
A kajád sz4r, izmot fogsz veszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!