Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tehetnék hogy legyen...

Mit tehetnék hogy legyen étvágyam? (Bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Néha gondjaim vannak az évessel, és nem vagyok megelégedve a testemmel. A problémám a következő:

18 éves fiú vagyok, 65kg - 178cm. Elég vékony vagyok, ami nagyon dühít mert nyaranta van mikor pulóvert veszek az ing alá, mert konkrétan szégyellem hogy ilyen vézna vagyok.

Mit lehetne tenni hogy ""vastagabb"" legyek? Nem mondom hogy minden áron izmosabb akarok lenni, az elsődleges célom hogy gyarapítsak a súlyomon. Előre is köszönöm a válaszokat, természetesen használni fogom a kis kezeket :)

2016. márc. 6. 17:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy én meg a 34%-osat nem értem... A kérdezőt igen.

Ezek a számok ugyan egyes srácoknak tökéletesek (a páromnak is, aki 36 éves fizikai munkás férfi :D nincs oda az izmokért, persze akad rajta az is, az élet hozza. fiatalon, fogyás után 10 kilóval kevesebb volt, na akkor lehetett vézna, most karcsú. s van, aki 190-hez ennyi, azt már el sem tudom képzelni, testalkat ide vagy oda), de a kérdezőnek nem felelnek meg, ami teljesen rendben is van, mert tényleg átlag alatti súly ez (de ha extra izmos akarna lenni, az is totál OK és nemes cél, amíg reális).

Nos. Edzz és egyél többet, gondolom, lehetőleg nem zsírt akarsz felszedni. Amúgyis kinézem egy testből, hogy nem akar zsírosodni, inkább pazarol, de hogy ne építsen izmot jó étrend és edzés hatására, azt nem igazán.

Az étvágy nem kötelező az evéshez, de ha már undorodsz az ételtől, az persze eléggé akadályozza. Étrendváltoztatás, időzítés változtatás, ezek segíthetnek, próbálkozni kell, hisz mindenkit más laktat. Jó esetben találsz olyan mozgást, amitől az étvágyad, éhséged is nő (nekem a gyaloglás erősen csökkenti, a súlyzós edzés inkább növeli, bár változó).

2016. márc. 6. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!