Mit tehetnék hogy legyen étvágyam? (Bőv. Lent)
Néha gondjaim vannak az évessel, és nem vagyok megelégedve a testemmel. A problémám a következő:
18 éves fiú vagyok, 65kg - 178cm. Elég vékony vagyok, ami nagyon dühít mert nyaranta van mikor pulóvert veszek az ing alá, mert konkrétan szégyellem hogy ilyen vézna vagyok.
Mit lehetne tenni hogy ""vastagabb"" legyek? Nem mondom hogy minden áron izmosabb akarok lenni, az elsődleges célom hogy gyarapítsak a súlyomon. Előre is köszönöm a válaszokat, természetesen használni fogom a kis kezeket :)
nagyon gyö ér vagy.
65kg - 178cm a profi sportolók adatai. pl női kézilabda.
Az tök jó, hogy mozgás nélkül akarsz jól kinézni, a sok barom meg edzőtermekbe jár.
Ha ilyen súllyal szarul nézel ki, akkor egy helyen lehet az összes zsírod, edzél, és vastagabb leszel mindenhol, esetleg a zsír eltűnik.
A kerékpártól csak vékonyabb leszel ...
A full izom 18 évesen neked álomkategória, ettől nem kell félned, az írásodból a cél az átlagos.
te most csak színészkedsz, vagy tényleg ilyen buta vagy?
Amire gondolsz full izom nál, az neked soha nem lesz, ha most 18 évesen így nézel ki, van olyan aki 18 évesen már full izom
mert ezt más is olvashatja. Fogalmazd már meg mit akarsz!
Nagyobb bicepszet, mellet, de zsírból nem izomból?
18 évesen eddig jutottál a fejlődésbe?
Meg próbálok lemeni a szintedre (magam szórakoztatására)
a paladinoddal hogy jutottál el a 70-es szintre?
gyógynövénnyel, vagy harccal?
65kg ideális súly, ha edzenél, ha tovább hízol már lóg a bőröd edzés nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!