Semmi étvágyam nincs, nem kivanok semmit, vagy ha eszek azonnal kijön. Mit tehetnék?
Én a 38 hétből, amíg terhes voltam, szerintem 25-öt simán végig hánytam.:) És akkor a nagy melegekben már igencsak nagy pocakom volt, nagyon nehezen viselem egyébként is a hőséget, terhesen meg még rosszabb volt.
A védőnőm megnyugtatott, hogy nyugodjak meg, a babának van miből táplálkoznia. Ettem amennyit tudtam, szedtem vitamint és egy teljesen egészséges, 4 kg-os babám született.
Beszélj te is az orvossal vagy védőnővel, hogy mi a problémád és tőlük biztosan kapsz megnyugtató választ.
Jó egészséget és sok boldogságot kívánok!:)
egyél napi 3 b6 vitamint. kicsit enyhíti a hányingert... amúgy a babódnak semmi baja nem lesz ő ott így is fantasztikusan érzi magát és valamennyi táplálék mindíg marad a szervezetben... max fogysz pár kilót.. én az első 15 hetet egész naposan végig hánytam :)
Kitartás!!
20hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!