Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes vagyok, és annyira...

28 hetes vagyok, és annyira ég a gyomrom, hogy néha már étvágyam sincs. Mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
próbáld meg átgondolni miket eszel iszol ,nem-e valamelyik ételtől van,pl a bubis ásv víz,az alma narancs is savat csinál attól éghet esetleg.Egyél kekszet ,babapiskótát az felszivja a savat.Ha nem segit semmi akkor háziorvos és majd ő segit!
2009. ápr. 23. 19:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tisacid.Nekem bevált.
2009. ápr. 23. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a sok víz és a Rennie segített.
2009. ápr. 23. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Rennie-t vettem be, ha égett a gyomrom.
2009. ápr. 23. 20:10
 5/6 anonim válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de én szinte a 9. héttől szenvedek tőle. Próbálj meg este 6-7 után nem enni, vagy ha nem megy, akkor egyél Korpovit kekszet. Nekem elég sokszor bevált, csillapította is. Ja és igyál meg hozzá 1 v. 2 pohár vizet. Aztán este lefekvéskor mikor már ágyban vagy, szopogass el egy Rennie-t. Most vagyok 39 hetes, de még most is elég sokat ég a gyomrom. Már alig várom, hogy vége legyen. :-)

Sok sikert a babához!

2009. ápr. 23. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Rennie segitett,pedig olyan szinten voltam néha,hogy bárcsak hánynék,mert nagyon kinzott,én se birtam enni...
2009. ápr. 23. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!