Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék, mit tegyek?

Hízni szeretnék, mit tegyek?

Figyelt kérdés
18 éves fiú vagyok, 55 kilóval rendelkezem..180cm vagyok..eléggé aggaszt ez a dolog hogy egéssz életem során evel a problémával küszködtem. Voltam kivizsgáláson és semmi bajom. Kiskoromba légcső aszmám vólt mára már elnöttem, dohányzom, elég szegényes körülmények közt élek..elég sokat eszek mégsem hízok semmit..persze attól is függ hogy mit eszek. Valaki tudna egy olyan étrendet írni ami minden héten jó lenne és a mérleg nagyobb számot mutatna? megköszönném, mivel nagyon sokat segítene az illető aki írna egy jó heti táplálkozási étrendet.

2016. febr. 22. 00:54
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Próbálj meg sok szénhidrátot enni.

Miket eszel kb egy nap?

Írd le és segítek :)

2016. febr. 22. 01:03
 2/5 anonim ***** válasza:

Tömegnövelő étrend+testmozgás (pl:testépítés vagy akármi).

Holnap írok neked étrendet (délután valamikor).

2016. febr. 22. 01:09
 3/5 anonim válasza:

A hízáshoz sok szénhidrát kell!

Mellé fehérje: halételek, húsfélék.

Napi 7-8 étkezés, próbálj meg edzeni kondizz.

És ne várj pár nap alatt csodát... sokan ott rontják el, hogy feladják

.. a hízáshoz (és mindenhez) idő kell.

Kb 2 hét után lesz eredmény.

Étrendet én is írok neked :) ;)

2016. febr. 22. 01:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Jó minőségű kaja edzéssel kombinálva. Előnyben részesítsd a fehérjét. Ha nem edzel, akkor el fogsz zsírosodni. Tudom miről beszélek. Én is pálcika voltam, egy év alatt feljött kb. 13kg. Nekem is itt az ideje elkezdeni edzeni, mert zsíros vagyok, kaja mellett nem edzettem. 178cm vagyok és 79kg. 55kg nem sok, ne tetézd ezt még a dohányzással. Tedd le, és élj egészségesen. 55kg csupaszon reggel pisi, kaki után éhgyomorra?
2016. febr. 22. 08:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Halgass rá! Szeintednhány sportoló dohányzik? Egy sem!hány sportoló egészséges? Mindegyik!a lényeg hogy normálos fött ételt egyél amit bagóra költesz költsd vitamjnokra egy lenkei komlexre vagy eurovit multi longra!és járjálnel edzeni nem csak az izom miatt de egy akadémijára ne egy szaros konditerembe egy jó küzdősportra legjobbak :birkó,box,mma(én os ezt nyomom)vagy krav maga ilyesminami ne forduljon meg a fejedbe: karate, nin pocsom dzsicú kung fu stb es kondi terem ha erre noncs pénz mehet a fegyencedzés !kezdj el futni mindezek elött hogy a bagó egy kicsit kiürüljön a tüdödből mert ha elmész edzeni akkor ott fogz fulladozni
2016. febr. 22. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!