Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék, de egyszerűen...

Hízni szeretnék, de egyszerűen nem tudok! Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

2 év alatt 2 kilót híztam. 170 cm vagyok, és 51-52 kg. nem vagyok csontsovány, de egy 5 kiló elférne rajtam. rendesen eszem, sőt szerintem sokat is. de állandóan fáradt vagyok és sinte mindig fázom.

kicsit nehezített pályán vagyok, mert cukros vagyok, illetve gluténérzékeny, nem ehetek bármit.

nem sportolok, és félek is nekikezdeni bárminek is, mert nem szeretném ha emiatt lecsúszna rólam 1-2 kiló.

mit csináljak, hogyan hízzak?

2016. jan. 13. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy?
2016. jan. 13. 15:54
 2/5 A kérdező kommentje:
21, és lány
2016. jan. 13. 15:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Vitamin! De szedhetsz Béres cseppet is jó étvágyat csinál. A mozgás fontos, nem kell ész nélkül csak eleinte sétálj nagyokat a friss levegőn, vagy bringázz vagy tornázz napi 10 percet otthon. Tömegnövelő étrendet kereshetsz a testépítő kategóriában, vagy ott tedd fel a kérdésed biztos segíteni fognak! Esetleg proteint kéne venned...
2016. jan. 14. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Sportolj mellette ésszel.
2016. jan. 14. 16:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy te azt gondolod, hogy rendesen eszel, de az még közel sem biztos, hogy rendesen eszel.

Amit kéne enned: tojás, sovány túró, csirkemell, sok zöldség, lényeg, hogy növeld a fehérje bevitelt vad-rizs mehet mellé köretnek.

2016. jan. 14. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!