Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 161 cm magas lány vagyok, és...

161 cm magas lány vagyok, és éppen hogy 38 kg, és egyszerűen, nem tudok meghizni. Mit kell tennem, hogy felszedjek, legalább7 kg?

Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 22:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
egyik ismerősöm kapott valami gyógyszert ami segített megkötni a zsírt
2013. aug. 20. 22:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Béres csepp + c-vitamin... ez majd meghozza az étvágyad. Esetleg néha sportolj is valamit, mert attól is jól kajás leszel és akkor tömöd majd a búrád.
2013. aug. 20. 22:23
 3/11 anonim ***** válasza:
rendszeres sport, tömegnövelő étrend...lehetőség szerint dietetikussal és személyi edzővel támogatva
2013. aug. 20. 22:53
 4/11 anonim ***** válasza:
én a sporttal csak fogytam pedig nem ez volt a célom szóval nem ajánlom
2013. aug. 20. 23:04
 5/11 anonim ***** válasza:

"én a sporttal csak fogytam pedig nem ez volt a célom szóval nem ajánlom"

akkor még egyszer: sport ÉS TÖMEGNÖVELŐ étrend ;)...pont ezért kell a dietetikus és a személyi edző, hogy a célodat érd el, ne az ellenkezőjét ;)

2013. aug. 21. 00:15
 6/11 anonim ***** válasza:
B vitainkomplex
2013. aug. 22. 11:57
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsokat!!
2013. aug. 22. 18:31
 8/11 anonim ***** válasza:
hát nekem sikerült 47kg-ról 58-60ra felugranom. most belekezdhetnék mindenféle szónoklatba de nem tuddom hogy eszel. mennyit. hányszor. és a sportot kijavítanám kisebb sétákra, mozgásra. mert a sport fogyaszt, a de ha mondjuk napi kétszer sétálsz egy 10-20percet az felgyorsítja az anyagcserédet és akarsz majd enni, mert egyszerűen éhes leszel. azt ahogy többet igényelsz és jobb étvággyal tágul a gyomrod. velem az a baj hogy (3 műszak miatt) sokszor elhanyagolom magam egy ideig megy a napi min 3 étkezés, jól is vagyok tőle, de azt egy idő hogy csak napi egy és azt is csak muszályból. tehát. reggeli valami egyszerű, ne túl zsíros. én gyümölccsel és joghurttal szoktam kezdeni, ami beindítja a szervezetemet és kb fél óra múlva megint éhes vagyok és akkor már jobban bírom a nehezebb kaját. utána amit megkívánsz, de legyen legalább 3 rendes étkezés és közte közte egy szendvics, pár falat még a megmaradt ebédből...stb. hajrá, élvezni fogod :)
2013. aug. 22. 19:31
 9/11 A kérdező kommentje:
sziaa,köszönöm,a tanácsokat!! én szoktam enni rendszeresen,napi legalább 3 szor,és a sport is megvan hozzá!!! mondjuk az igaz,hogy van hogy néha elfeledkezem az evésről,mert nem vagyok éhes,de azt este mindig behozom,de kipróbálom,akkor ezeket a tanácsokat is,hát ha segit egy kicsit!! :)
2013. aug. 23. 14:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Jézusom, nem vagy anorexiás? Nagyon sovány vagy. Olyan 50 kg körül kéne lenned.

Szerintem kérdezz rá egy orvosnál, hogy ez mennyire jó ez. Meg mit javasol. Mert nagyon sokat kéne híznod, hogy normál testalkatú légy.

2013. szept. 19. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!