Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 161 cm magas lány vagyok, és...

161 cm magas lány vagyok, és éppen hogy 38 kg, és egyszerűen, nem tudok meghizni. Mit kell tennem, hogy felszedjek, legalább7 kg?

Figyelt kérdés
2013. aug. 20. 22:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Istenem... Miért lenne anorexiás?? Az anorexia azt jelenti aki tudatosan nem eszik mert Kövérnak látja magát! Van olyan is, hogy valaki GENETIKAILAG vékony. Nem értem miért hozzák sokan egyből összefüggésbe a vékonyságot az anorexiával. Ennyi erővel aki kicsit túlsúlyosabb biztosan beteg? Ismerek sok lányt aki 40-42kg körül volt 17-18-19 éves korában és ma már 25 évesen tökéletes, irigylésre méltó alakja lett. Erre szokták azt mondani, hogy : "A soványság fiatalkorban átok, felnőtt korban áldás."
2013. szept. 21. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!