üdv 19-éves vagyok és 55kg-nál tovább nem tudok hízni mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. febr. 8. 13:21
1/3 anonim válasza:
Mennyit eszel? Van, akinek igen sokat kell, miközben az nehezére esik... Márpedig kalóriatöbblet mindenképpen kell. Izmosodáshoz pedig megfelelő fehérjebevitel is, persze az az egészséghez is.
2/3 anonim válasza:
En még 35 evesen sem tudtam 44-től tobb lenni, szoval ahhoz kepest az 55 nagyon jo!
Egyedul verszegenyseget allapitottak meg, mas semmi gond nem volt az egeszsegemmel.
44 kilos voltam akkor is amikor terhes lettem, akkor 9 honap alatt 61-re sikerult felmenni, de par honap mulva 42-re estem vissza.
Egeszseges baba szuletett, es tovabbra sincs egeszsegi problemam, sőt, tej is volt bőven.
Szerintem ez adottsag kerdese.
Probaltam nutridrink taplalekkiegeszitot inni, de nem hiztam tole.
Szerintem ha jo a verkeped, ne aggodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!