Fájhat az ember feje a túlzott szénhidráttól?
A szénhidrátról nem tudok ilyesmit, de itt inkább az volt a gond, hogy semmi rendes ételt nem ettél, csak borzalmasakat, amikhez nem is voltál szokva. Én elég alaposan összevesztem volna az orvossal, kicsit többet értek a saját táplálkozásomhoz s annak megfelelőségéhez a testem szempontjából, mint az átlag s ekkor még finom voltam. Nem is értem, miért etetnek bárkit azzal, amire a testnek nincs szüksége, miközben az esszenciális tápanyagokat kihagyják. Akkor inkább totális böjt, bár az több izombontást okoz, de azt vissza lehet szedni, de a gyógyulás a fontos, hagyjuk már békén az emésztőrendszert s ne sokkoljuk új dolgokkal.
Bizonyára hiányzik neked valami vagy betesz a sok szénhidrát, amitől elszoktál, vagy mindkettő, nem tudom, amúgyis millió okból fájhat a fej betegen, de hogy nem kímélő a testednek ez, az egészen hihető számomra.
Én szénhidrátmérgezést kapnék (nem tudom, van-e rá szó, de én annak érzem), erős nyomottsággal és hasfájással, hányingerrel, CSAK a szénhidrátemelés miatt. De én nagyon kevés szénhidrátot eszem alapból, ami megváltoztatja az ember működését. De amíg még nem volt ez, akkor is durva volt a váltás, ha akár egy napra jóval szénhidrátosabban ettem, mint addig. A test könnyen el tud szokni a sok szénhidráttól, gluténtól, laktóztól, tömény cukortól...
A kevés szénhidrát pedig zombivá teszi az embert, ha nincs hozzászokva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!