Ez az étrend jó, hogyha hízni akarok?
Jelenleg 17 éves vagyok 180cm 62-63 kiló.Szeretnék legalább 70-75 lenni.Heti három alkalommal súlyzózok és amint megint jó idők lesznek erre jön még rá heti 2x2 km futás.A kérdésem az, hogy hízáshoz jó-e ez az étrend, és hogy 2016 augusztusáig el tudom-e vele érni a 70 kilót?
Reggeli: Fél szelet vajas kenyér (fél hatkor)
Délelött:3 db zsemle vajjal szalámival
Ebéd:leves + fött étel bőségesen (háromnegyed négykor)
Délután:2 db zsemle vajjal szalámival
Vacsora: rántotta kenyérrel a(fél nyolckor)
Ezek mellet rendszeresen eszek gyümölcsöt + nassolni is szoktam ha van mit és 2 liter folyadékot iszom.
Nem tudhatjuk, mennyi az energiaigényed s hogy amit írtál, mennyit tartalmaz, de nem tűnik valami jó étrendnek... A főtt étel NEM mond semmit, a leírtaktól még durván fehérjeszegényen is ehetsz, s fogyhatsz izomból...
Rántotta, de 1 vagy 6 tojásból s mekkorákból? Mi a főtt étel? Mennyi szalámi? Engem nem érdekel, de te kiszámolhatod magadnak egy átlagos napodat, összevetheted a te testedhez írt értékekkel (tömegnövelő étrend), de a tapasztalatok mondják meg, hogy jó-e. Sokunknál a kalóriaigény becslése köszönő viszonyban nincs a valósággal. De kiindulópontnak OK.
Rengeteg szénhidrátot eszel nem jó forrásból, de most koncentráljunk a tömegelésre s ne arra, hogy kinek mi a jó étrend. Ahogy már írtam, fehérje. Alapdolog, arra mindenképpen figyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!