Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit csináljak, hogy leadjak...

Mit csináljak, hogy leadjak 20 kilót?

Figyelt kérdés
160 cm vagyok és 80 kiló, szeretnék leadni durván 20 kilót. Bicikliznék mindennap 1 órát és normálisan étkeznék, de ez mellé még kéne valami a hasamra és főleg a lábamra. tudnátok pár edzős videókat belinkelni vagy írni? ja és még annyi hogy mennyi időbe telhet kb. ha mindennap megicsnálom ezeket

2015. nov. 24. 20:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Fogyj!
2015. nov. 24. 20:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát azt gondoltam
2015. nov. 24. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Az étrend a döntő, ha fogyni akarsz. A normális étkezés kevés, kalóriadeficit kell (van, akinél ez elég automatikusan megy, de van, aki éhes, ha kalóriadeficitet tart s egy egész jó étrenden jóllakva még nem fogy. akár 20-25 kg felesleg mellett sem).

Inkább teljes testre eddz, bár ha többet koncentrálsz hasra és lábra, az nem gond. Persze attól megfelelő feltételek esetén izmosabb lesz, a zsír genetika alapján fog lemenni, lehet, hogy a hasadról legutoljára.

Ha nagyon odateszed magad és/vagy szerencsés típus vagy, akár heti 1 kilót is fogyhatsz, de fél kiló is remek eredmény s van, akinek lassabban megy, de elégedett vele, főleg, ha csak így tudja megoldani önsanyargatás nélkül. Nem mindenki fogy ugyanolyan könnyen.

Edzésben nem vagyok annyira kompetens, röviden pl. hasra hasprés, lábra guggolás.

2015. nov. 24. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!