Mennyi kalóriabevitelre van ahhoz szükségem hogy 2 hetente 1 kilót leadjak?
Figyelt kérdés
17L vagyok, 167 cm magas, 56 kiló. Naponta sportolok (súlyzózás, aerobik,v futás) és nem eszem egészségtelen kajákat, mégis híztam kb négy kilót tavaly óta :/ tudom hogy nem mind háj de azért van benne. igazából a célom a szép tónusok elérése (főleg has). sajnos tanácsot nemnagyon tudok kérni senkitől mert szüleim nemnagyon nyitottak az ilyesmi felé ezért kérdem itt. a napi sport szerintem megvan de az étkezésben egyszerűen tanácstalan vagyok hogy mikor mit mennyit. ha valaki tudna segíteni annak megköszönném :)2011. jún. 18. 18:31
1/5 A kérdező kommentje:
ja és ugye ez így nem tartozik az egészségtelen fogyás kategóriába?
2011. jún. 18. 18:34
5/5 anonim válasza:
ezzel már én is számoltam, de nem valami jó
ha én ehhez tartanám magam híznék vagy 10 kilót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!