Hogyan kezdjem el?
Sziasztok!! Szeretnék elkezdeni konditerembe járni, izomnövelés szempontjából. Viszont eléggé sovány vagyok, és híznom is kellene de akármit eszem semmitől sem tudok 1 kg-t sem hízni!
Heti 3 röplabda edzésem van(1,5óra), a mozgással nincs baj, viszont a súlyommal és a kondival már lenne.
Ha valaki tudna nekem segíteni abban, hogy egy megfelelő étrendet írna ami hatásos lenne, edzés mellett. Valamint ha a tömegnövelővel kapcsolatban írtok, azt is megköszönnem!
17L / 159cm - 43-44kg.
Olyan konditerembe menj, ahol van edző. Tudom hogy nagyon menő manapság, de ne a cross-fit edzőket meg funkcionális edzőket keresd, hanem nézd meg ki a legkigyúrtabb a konditeremben, valószínűleg az ért hozzá a legjobban.
Táplálkozás ilyenkor amúgy nagyrészt úgy néz ki, hogy reggel tojásrántottta puffasztott rízzsel, vagy "zabpalacsinta" vagy ilyesmi, utána tízórai-ebéd- uzsonna rízs/krumpli + csirke/marha/hal, vacsora pedig mondjuk valami zsírszegény túró. Tehát hogy sok fehérjét meg szénhidrátot egyél, az a lényeg. A pontos adagokat egy valamire való edző megmondja.
Amúgy azért nem ajánlatos egyedül (vagy másik kezdővel) elmenni konditerembe, mert ilyenkor általában csak szerencsétlenkedés zajlik, nem érdemi munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!