Hogyan kezdjem?
A kérdésem mint fentebb írtam az lenne , hogyan kezdjem el a mozgást.
Ehhez előbb viszont tudni kell rólam hogy 20 éves 183cm magas 93 kg és férfi vagyok. El vagyok keseredve mivel nem tudom hogyan adjam le a hatalmas sörhasam. Igazából sosem voltam szálkás viviszont látszott hogy izmos voltam. A többi testrészem nem hizott csak a mellem és a hasam. A súlyom sem annyira gáz mivel mikor vékony voltam is kB 85kg lehettem és amikor fiatalabb voltam is kB eNnyi Nnyi. A baj az hogy nagyon gyorsan ki fulladok a futás sosem ment ha lehet így mobdani akkor birkózó alkatom van
a lábaim és a csontjaim is vastagom. Hogyan kezdjem először valami diétaval próbálják le adni annyit hogy könnyebben tudjak mozogni? Vagy milyen sportal próbálkozzak utána? A futás ahogy írtam sajnos nem megy. Régen nagyon sokat bicikliztem de arra már nem lenne időm sajnos. Esetleg ússzak? Az megy és szeretem is nyilván azért megy mert nem kell a teljes súlyom magamon cipelni a vizben. Vagy esetleg valami más kifejezetten sör hasra? Miket egyek?
Előre is köszönöm mindenkinek!!!
Mozgas mindenkeppen kell, usszal ha az tetszik, az kivalloan izmositja a hasat. Ha csak egy gyorsabb utemu setat iktatsz be naponta az is jo. Nem feltetlen az izmos hasra de a nyirokrendszered es verkeringesed kicsit megmozgatod.
Ami az etelt illeti keruld az allati termekeket ( hus, tejtermek, tojas) es a hozzaadot zsiradekokat mint zsir, olaj, vaj. Iktass be sok erett gyumolcsot, zoldseget, babot, lencset, krumplit, rizst, tojas mentes tesztat mint durum, kukorica, rizsteszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!