Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon sokat ettem ma?

Nagyon sokat ettem ma?

Figyelt kérdés

mostanában elég rosszul érzem magam, bűntudatom van ah eszek. ma viszont a családommal strandon voltunk és nem bírtam ki így ezt ettem ma.

egy kicsi szendvics csirkemell sonkával, ebédre fél adag natúr szelet párolt zöldség, ill megettem egy magnumot és egy marék kesudiót és két marék mogyorós pukit. szerintetek ez nagyon gáz? hízni fogok tőle?

2015. aug. 12. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Fordulj orvoshoz.
2015. aug. 12. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem sok.
2015. aug. 12. 21:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem te vagy, aki már többször kérdezett hasonlót? Tényleg betegnek tűnik a buksid. Ez elég kevés kajának hangzik.
2015. aug. 12. 21:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Te magad is írod, hogy kicsi, fél adag, natúr... Oké, akadnak kalóriadús dolgok, de ez nem sok. Mennyit ettél volna, 5 falatot egész nap?
2015. aug. 12. 22:54
 5/5 Szintiszoli123 ***** válasza:

Menj pszichodokihoz!

Ha oda nem mész, akkor sport és kalóriaszámlálás (inkább makrotápanyag számlálás) meg rengeteg olvasás a témában (táplálkozástudomány + az emberi test működésének megismerése).

Így még megúszhatod az anorexiát testi következmények nélkül. Aztán, ha majd rájössz, hogy vannak ennél fontosabb dolgok is, majd meggyógyulsz magadtól.

Sokáig fog tartani. Az, hogy kinek meddig tart, változó. Én már 4 éve benne vagyok, de még mindig csak dereng a dolog. Viszont sportpolok, számolom a makróimat és nem rettegek, nincs bűntudatom, soha, semmitől. Egyszerűen tudom, hogy amit megeszek, és amennyit megeszek, az hogyan fogja szolgálni a céljaimat és mit idéz elő a testemben. Ez egy speciális életforma, de valahogyan kezelni kell az anorexiát (jobb szót nem tudok rá, pedig nálam ez már rég nem az), ha nem akar az ember rámenni testileg.

2015. aug. 13. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!