Mit tegyek, ha sokat ettem?
Figyelt kérdés
Fel 5kor megettem egy nagy tanyer hust, tesztaval. Raadasul eleg gyorsan is ettem
Azota faj a hasam es hanyingerem van, nem szeretnem kihanyni. Mit tegyek, hogy jobb legyen?
Igazabol nem volt az olyan nagy adag, inkabb csak hozzam kepest az
2015. máj. 17. 20:07
1/3 anonim válasza:
Ha én így jártam, akkor vagy bevettem egy Bilagitot, vagy 15 csepp Iberogastot. Ha nincs otthon gyógyszer, akkor csináltam egy pohár enyhén ecetes vizet, s belekevertem egy teáskanál szódabikarbónát, s ahogy elkezdett pezsegni, gyorsan megittam. Általában segített.
2/3 anonim válasza:
Én szódabikarbónát szoktam enni, nekem hat, s elhatározom, hogy máskor jobban vigyázok. (S zöldséggel eszem a húst, de ez az egyéni kis világom, bár tény, hogy sokaknak nem esik olyan jól a tészta, ha nem is lesz tőle éppenséggel rosszul.)
3/3 anonim válasza:
Vegyél be egy kiskanál szódabikarbónát és igyál rá citromos vizet, vagy ecetes vizet. Utána menj ki gyalogolni, sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!