Miért vagyok rosszul ha cukrosat eszek?
Figyelt kérdés
Vmi töményet pl csoki.2015. júl. 23. 20:33
1/2 anonim válasza:
A csoki inkább zsíros, bár mennyiség és csoki kérdése, én jobbára 70-80%-os étcsokival találkozom.
Nézd, nem tudhatom, semmit nem tudok Rólad. Mi a helyzet a tömény cukorral pl.? Ami az én szempontomból nem tömény, hisz csak 400 kcal/100g... A csoki durvább, de abban zsír van jócskán, kakaó, némelyikben laktóz is s ki tudja még, mi... Sok dologra érzékeny lehet az ember.
Én azért vagyok érzékeny a szénhidrátdús dolgokra, mert szénhidrátszegényen eszem és elszoktam tőle, testem legtöbb sejtje valószínűleg a fiziológiai inzulinérzékenység állapotában van, amivel nincs baj, de cukrosat enni büntethet. Ez világos, de hogy Nálad mi a helyzet, így ismeretlenül ezt nem tudhatom. Van, aki inzulinrezisztens s azért van nála ez.
2/2 A kérdező kommentje:
Paleo étrendet követem amennyire lehet. Semmi liszt, cukor. Elképzelhető hogy emiatt?
2015. júl. 25. 09:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!