Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért leszek rosszul egy idő...

Miért leszek rosszul egy idő után?

Figyelt kérdés

Ha eszek akkor a paprikás dolgokat (őrölt paprika), vajat, marha-, disznóhúst, csirkét, snecket nem bírja a gyomrom. Csak kevés ételtől nem leszek rosszul. És mennyiségben is, ha normálisan akarok enni rossz közérzetem lesz. De tudom, hogy amennyit eszek az nagyon kevés. Kalóriát már nem nézem. Volt enyhe anorexia ès bulimia időszakom is. Félek visszajön a nem evés... Ha eszek a nagyja visszajön és roncsolja a torkom, ha nem eszek elfogyok.

Hogyan tudnék normál étrendet kialakítani? Amit nem dob ki a szervezetem?

Előre is köszönöm.

L

2015. máj. 1. 07:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Kezdj el étkezési protokollokat követni. Esetleg kérj segítséget.

Nulláról építsd fel az étkezésedet, nagyon rossz állapotok uralkodhatnak a szervezetedben, ha ennyire nem bírsz alapvető ételeket.

Kezdhetnél egy GASP protokollt, az emésztőrendszeri problémák regenerálására (gyógyulásra) sikeres szokott lenni!

2015. máj. 1. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!