SOS! Miért vagyok rosszul minden étel és ital gondolatától?
Figyelt kérdés
Egész nap ez van. Úgy kezdődött, hogy barátnőm írta facebookon, hogy mennyi csokit evett én meg hirtelen azt hittem elhányom magam olyan rosszul lettem a gondolattól is, azóta ha étel ital szóbakerül úgy érzem szinte öklendeznem kell tőle. De ami érdekes, hogy étvágyam meg emellett van. Én sem értem, hogy függ össze a kettő. Ne kérdezzétek. Mi lehet ez? Lehet valami pszichés oka? Mert elég ideges vagyok, meg alapjába véve is szorongós, és pánikbeteg, de ilyen most van először.2015. jún. 29. 00:58
2/2 Duenna válasza:
Esetleg tudat alatt kakira gondoltál, amikor a csokira gondoltál. Pszichés ok lehet a háttérben.
Tanulj meg meditálni. A meditáció lenyugtat, pihentet és lelki erőt ad. Csináld végig ezt a 30 perces meditációt minden nap legalább egyszer, és meglátod, használni fog: https://www.youtube.com/watch?v=c9JtaSCIdLs
Iratkozz be a Domján László féle agykontrollra, ott megtanulod a mélymeditációt, és ezeket a problémákat seperc alatt kezelni tudod! Keressél rá, a YouTube-on is tájékozódhatsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!