Undorodom az ételektől, már az evés gondolatától is rosszul vagyok, mit csináljak?
Mindig is votlak önértékelési problémáim, testképzavarom, de ez most nekem is sok. Kb 2 hete elkaptam a calici vírust, alig ettem valamit, koplalnom kellett. Ez pár nap alatt elmúlt, de azóta nem tudok enni. Ahogy az evésre gondolok hányingerem lesz (pedig éhes vagyok, de azonnal elfog a hányinger). Ha elkezdek enni, akkor egy-két falatnál nem eszem többet, mert nem tudok, majd evés után gombóc van a torkomban, mintha hánynom kéne... Alig eszem, alig iszom, emiatt székrekedésem van, a gyomrom meg nagyon fáj (sajnos nekem a stressz is így mutatkozik meg, minden a gyomromra megy rá),de nem tudom mit tehetnék. Közben az meg tetszik, hogy fogyok, mert nem szeretem a testem, pedig a méreteim alapján (160 cm, 46 kg) nem kéne rosszul éreznem magam a bőrömben. Segítsetek légyszíves, mert félek, hogy ez el fog fajulni!
17/L
Calici vírus után nem meglepő, de majd elmúlik.
Próbálj enni finom ételeket, amit szeretsz pl: csoki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!