Egy 14 éves lány aki anorexiábol gyógyult kb. hány oránként kéne enni és miket?
Olyan ételeket amik segítenek visszapótolni a hiányzó ásványi anyagokat és vitaminokat. Kiegészítésként ehhez rengeteg terméket találsz például internetes áruházakban. Nekem anyukám a Forever termékeket használja, én is rendszeresen eszem őket és tényleg jók. Én is voltam anorexiás, ezért kezdtük el szedni a táplálékkiegészítőket hogy a testem regenerálódhasson. 14 éves korban ez még fontosabb hiszen a kamaszkorban még több tápanyagot igényel a tested.
Gondolom ha beteg volt, neki is megszűnt (ha már volt) a mensije, erre is van kifejezetten erre a célra kitalált készítmény ami segít visszaállítani. Én ezt 1 hete szedem úgyhogy eredményt még nem tudok mondani de szerintem használni fog:)
Itt az oldal linkje, én ezeket a termékeket ismerem és ajánlani is tudom:
Ha egészségesen és rendes adagokat eszik, emellé pedig még plusz vitaminokat is kap, biztos hogy helyrerázódik az ember szervezete:)
Lényeg hogy minden táplálékfajtából kapjon a szervezet hiszen most ráadásul a hiányállapotot kell megszüntetni. Gyümölcs, zöldség, gabonafélék, húsok, tejtermékek, tészták, és ha kívánja most biztos nem árt az édesség sem ;) bár azzal mértékkel hiszen a túl sok cukor semmiképp nem jó.
Remélem hasznos választ tudtam adni. Egyébként a 14 éves lány tette fel a kérdést vagy esetleg hozzátartozó?
Nem, hidd el. Én lefogytam 38-ra (pajzsmirigy túlm. miatt), és zabálok már egy hónpja, de "csak" tíz kiló jött fel. Örülük neki, végre.
Amúgy elhízhatsz, persze, de hidd el, nem fogsz, ha sportolsz s figyelsz arra, mit eszel (azaz nem csoki-csipsz-kóa triász).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!