Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy anorexiából ki-kigyógyulga...

Egy anorexiából ki-kigyógyulgató, de még néha beleeső lány kérné a segítségeteket, hogy mit csináljak holnap, mert ma ma volt a születésnapom, elsőnek jól is indult a nap, csak aztán jött egy meglepetés és aztán? Többi lentebb?

Figyelt kérdés

itthon reggeliztem egy tökmagvas-tk zsemlét 3szelet csirkesonkával, 2 sz sajttal, és egy fél magvas-rozsos kiflit 2 szelet sajttal és uborkával

tízóraira ettem 250g zsírszegény túrót almával, és 2 db őszibarackkal majd egy kis fahéjjal összekeverve ilyen gyümölcsös túrókrém

anya főzött húslevest abból ettem egy kis főtt husit és egy negyed fej kelkáposztát levest nem ettem

majd 3 felé jött egy meglepetésparty

2012. júl. 7. 22:18
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Egyél!
2012. júl. 7. 22:27
 2/10 A kérdező kommentje:

na elsőnek nem ettem semmit se csak aztán láttam hogy anya már a sírás határán van hogy nekem készült stb stb és nem eszek semmit

jó erőt vettem magamon és megettem 6szelet sonkatekercset és 4 fél szelet főtt tojást ami sajtkrémmel és a tojássárgájával volt töltve és megettem 4 szelet baconba tekert csirkemellett (ilyen őzgerinbe sütött [link] így nézz ki)hozzá még egy kis káposztasalátát

majd ettem utána 5szelet boci szeletet

majd jött a torta abból egy szelet lúdlábtortát

majd este felé 5 kis töltött káposztás még 5 szelet ilyen baconbe tekert csirkemellett 1 fél sajtkrémmel és 1db sjatkrémmel töltött sonkatekercset is

és még 1-5 szelet lúdlábtortát, 6bociszeletet és 2 db barackot

tudom hogy rettentően sok volt de ha holnap csak zöldséget eszek helyrehozhatom mennyit fogok hízni 5-6 kilot lehetséges vagyy volt ez 6000kcal vagy 9000 volt?

a lúdláb ilyen volt és kb ekkora is volt 1 szelet

[link]

a bociszelet meg kb ekkora

[link]

165cm 45kilo

2012. júl. 7. 22:29
 3/10 anonim ***** válasza:

ez nagyon komoly,hogy így kiszámoltad,hogy 5 kocka csoki vagy mi.

ha azt írod,hogy ettem 150g csirkemellet és 100g rizst az jól van,de a csokit kockára számolni?

és mit csinálj holnap?

mondjuk menj el strandra.

2012. júl. 7. 22:37
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Egy napi kajától 5-6 kilót hízni? Ki mondott neked ekkora ostobaságot?
2012. júl. 7. 22:43
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

9000kcal te normális vagy? :D

5-6kilót te az életbe nem eszel meg 1nap alatt. Max 3at de azt is nehezen. Amúgy ha anorexiából gyógyulgatsz akkor mért is baj ha sokat eszel?

2012. júl. 7. 22:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Egynapi normál vagy kicsit extra étkezéstől nem lehet 5-6 kilót hízni. De még ha egy nap egész nap eszel, dugig tömve magadat, akkor sem. Ahhoz hosszabb távon kell sok kalóriát bevinni.
2012. júl. 7. 22:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, az emésztés kb. ugyanannyi energiát felemészt, mint amennyi kalóriát megettél. Keress itt olyan topicokat, amikben arról panaszkodnak a súlyodbeli lányok, hogy semmitől a világon nem tudnak hízni, és meg vannak rémülve, hogy hogy néznek ki, és ha egyszer náthásak lesznek, legyengülnek és meghalnak! Az segít a lelkednek szerintem.
2012. júl. 7. 23:43
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm

nem tudjátok, hogy ez kb hány kcal?

2012. júl. 9. 13:15
 9/10 anonim válasza:

Ne azzal foglalkozz, hogy hogy nézel ki, híztál-e ettől a pár falattól.. Ha jól esett az étel örülj neki és pont. Ha zavar az alakod kezd el sportolni, itt a nyár menj úszni, biciklizni, a strandon röplabdázz, sétáltass kutyát, stb. Nem koplalni kell, hanem mozogni!

S amúgy nem lehetsz nagyon greszla, hasonló magas vagyok én is, és én se vagyok több 45 kilónál, mégsem szúrják keresztül a csontjaim a bőrömet, szerintem jól nézek ki, 1-2 barátnőm irigykedik is, de én nem foglakozom a vonalaimmal :D gyors az anyagcserém, ilyen géneket örököltem és ennyi, ettől nem vagyok én se anorexiás, szép is lenne :D

Az anorexia 165 cm-nél nem 45 kilónél kezdődik... Nem kell ilyen hülyeségekkel foglalkozni, ha nagyon sólyos eset lennél/lettél volna nem ennél ennyit se és már rég kórházba vittek volna. Szóval élj normális életet fizikálisan és mentálisan is, kezd el sportolni, az majd elterelni a gondolataidat az efféle baromságokról és szép alakot is kölcsönöz neked...

2012. júl. 9. 13:30
 10/10 anonim ***** válasza:

5 kilót nem lehet egy nap alatt hízni, nyugi:-)

Kb. + 7000 kalória többletbevitel okoz 1kg hízást. Tehát,ha a normál kalória szükségleteden kívül eszel még 7000-et az vezet +1 kilóhoz.

Szerintem meg sem közelítetted ezt az eredményt!

Amúgy meg Boldog szülinapot!:-)

2012. júl. 9. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!