Egy anorexiából ki-kigyógyulgató, de még néha beleeső lány kérné a segítségeteket, hogy mit csináljak holnap, mert ma ma volt a születésnapom, elsőnek jól is indult a nap, csak aztán jött egy meglepetés és aztán? Többi lentebb?
itthon reggeliztem egy tökmagvas-tk zsemlét 3szelet csirkesonkával, 2 sz sajttal, és egy fél magvas-rozsos kiflit 2 szelet sajttal és uborkával
tízóraira ettem 250g zsírszegény túrót almával, és 2 db őszibarackkal majd egy kis fahéjjal összekeverve ilyen gyümölcsös túrókrém
anya főzött húslevest abból ettem egy kis főtt husit és egy negyed fej kelkáposztát levest nem ettem
majd 3 felé jött egy meglepetésparty
na elsőnek nem ettem semmit se csak aztán láttam hogy anya már a sírás határán van hogy nekem készült stb stb és nem eszek semmit
jó erőt vettem magamon és megettem 6szelet sonkatekercset és 4 fél szelet főtt tojást ami sajtkrémmel és a tojássárgájával volt töltve és megettem 4 szelet baconba tekert csirkemellett (ilyen őzgerinbe sütött [link] így nézz ki)hozzá még egy kis káposztasalátát
majd ettem utána 5szelet boci szeletet
majd jött a torta abból egy szelet lúdlábtortát
majd este felé 5 kis töltött káposztás még 5 szelet ilyen baconbe tekert csirkemellett 1 fél sajtkrémmel és 1db sjatkrémmel töltött sonkatekercset is
és még 1-5 szelet lúdlábtortát, 6bociszeletet és 2 db barackot
tudom hogy rettentően sok volt de ha holnap csak zöldséget eszek helyrehozhatom mennyit fogok hízni 5-6 kilot lehetséges vagyy volt ez 6000kcal vagy 9000 volt?
a lúdláb ilyen volt és kb ekkora is volt 1 szelet
a bociszelet meg kb ekkora
165cm 45kilo
ez nagyon komoly,hogy így kiszámoltad,hogy 5 kocka csoki vagy mi.
ha azt írod,hogy ettem 150g csirkemellet és 100g rizst az jól van,de a csokit kockára számolni?
és mit csinálj holnap?
mondjuk menj el strandra.
9000kcal te normális vagy? :D
5-6kilót te az életbe nem eszel meg 1nap alatt. Max 3at de azt is nehezen. Amúgy ha anorexiából gyógyulgatsz akkor mért is baj ha sokat eszel?
köszönöm
nem tudjátok, hogy ez kb hány kcal?
Ne azzal foglalkozz, hogy hogy nézel ki, híztál-e ettől a pár falattól.. Ha jól esett az étel örülj neki és pont. Ha zavar az alakod kezd el sportolni, itt a nyár menj úszni, biciklizni, a strandon röplabdázz, sétáltass kutyát, stb. Nem koplalni kell, hanem mozogni!
S amúgy nem lehetsz nagyon greszla, hasonló magas vagyok én is, és én se vagyok több 45 kilónál, mégsem szúrják keresztül a csontjaim a bőrömet, szerintem jól nézek ki, 1-2 barátnőm irigykedik is, de én nem foglakozom a vonalaimmal :D gyors az anyagcserém, ilyen géneket örököltem és ennyi, ettől nem vagyok én se anorexiás, szép is lenne :D
Az anorexia 165 cm-nél nem 45 kilónél kezdődik... Nem kell ilyen hülyeségekkel foglalkozni, ha nagyon sólyos eset lennél/lettél volna nem ennél ennyit se és már rég kórházba vittek volna. Szóval élj normális életet fizikálisan és mentálisan is, kezd el sportolni, az majd elterelni a gondolataidat az efféle baromságokról és szép alakot is kölcsönöz neked...
5 kilót nem lehet egy nap alatt hízni, nyugi:-)
Kb. + 7000 kalória többletbevitel okoz 1kg hízást. Tehát,ha a normál kalória szükségleteden kívül eszel még 7000-et az vezet +1 kilóhoz.
Szerintem meg sem közelítetted ezt az eredményt!
Amúgy meg Boldog szülinapot!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!