15 évesen 158 cm és 58 kg sok? Fogynom kellene? Lány vagyok.
Figyelt kérdés
nem vagyok kövér de sovány sem nem bugyog rajtam a háj meg van rajtam egy kis izom is... de azért van felesleg ..szerintetek lekellene adnom pár kgt?2012. júl. 6. 13:26
2/21 A kérdező kommentje:
kb mennyit?
2012. júl. 6. 13:33
4/21 A kérdező kommentje:
úristen :S komolyan?
2012. júl. 6. 13:36
5/21 anonim válasza:
De hülye vagy, nem kéne mindent elhinned amit írnak, meg kép nélkül nem nagyon lehet megállapítani:)
6/21 anonim válasza:
Dehogyis ! 15 kilót ne fogyj le! :) Szerintem elég lenne kb. 50 kilóig lemenni. (egyébként szerintem olyan alkat lehetsz, mint én voltam, ez a tipikus se nem kövér, se nem sovány..) Viszont ha így érzed jól magad a bőrödben, ne kezdj fogyókúrába ! :)
7/21 anonim válasza:
Gondolom alig 160 centisen nem egy tipikus talpas-tenyeres asszony, ráadásul 15 éves, nem egy sokat megélt 40 éves. Tökre reális lenne egy 45 kiló körüli érték.
8/21 anonim válasza:
Szerintem inkább el kellene vesztened a szüzességed!
Velem!?!
9/21 A kérdező kommentje:
utolsó előtti igen olyasmi "se nem sovány se nem kövér" am igen én is 45-50 körüli értékre gondoltam..:S
2012. júl. 6. 13:43
10/21 anonim válasza:
Ne fogyózgass, mert megállsz a növésben, kicsi marad a melled is.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!