Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kéne...

Szerintetek mennyit kéne fogynom ha 153cm vagyok és 46kg?

Figyelt kérdés
Nem kell leszólni h mit akarok én fogyni, mert lehet h kevés a kiló, de nem vagyok magas sem és eléggé megcombosodtam is.

2012. júl. 6. 00:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Semennyit. A combosodás pedig a mozgás és a borzalmas étkezés miatt van. Zsír helyett egy kis izmot kéne építened. Igaz ez azzal jár hogy 3-4hónapig fölszedsz még pár kilót, főként izmot és azután kell leadni a zsírt. Ezek után formás alakod lesz.
2012. júl. 6. 00:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Igazából nincs nagy bajom az alakommal, csak fenekem meg a combom nagy. Mit kéne tennem h izmosabb legyen és fogyjak is onnan?
2012. júl. 6. 00:45
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát ha fogyni is szeretnél közben akkor a legjobb amit tehetsz az egy tökéletesen belőtt szálkásító diéta+heti 3-4* 40-50perc futás és emellett SZABÁLYOS guggolás és kitörés( lehetőleg súlyzókkal).
2012. júl. 6. 00:49
 4/14 A kérdező kommentje:
És a szálkásító diéta miből állna?
2012. júl. 6. 00:56
 5/14 anonim ***** válasza:

Neked kb 69g szénhidrát és 115g fehérje, 6étkezésre bontva.

Fehérje: Sovány hús (csirkemell, hal), tojásfehérje (sosem nyersen), sovány túró

Szénhidrát: Zabpehely(nem agyoncukrozott gabona pehely), teljes kiőrlésű kenyér, teljes kiőrlésű tészta, rizs.

Zsír: omega3, halolaj

Napi 4-5étkezésre bontva kiszámolt adagokkal.

2012. júl. 6. 07:32
 6/14 anonim ***** válasza:
*5-6étkezésre.
2012. júl. 6. 07:32
 7/14 anonim ***** válasza:

"Neked kb 69g szénhidrát"->

ttkg*2 neked hogy lett 69?

2012. júl. 6. 09:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Viszonyítási alapnak: Én 164 cm-hez vagyok 44 kiló, csak a csípőcsontom látszik, a bordáim épp nem, a combjaim nem érnek össze.
2012. júl. 14. 21:31
 9/14 anonim ***** válasza:

153 centivel olyan 40-41 körül vagy ideális (a BMI képletét nagyon elrontották, ennél a magasságnál nem működik), ha lány vagy, akkor 41-43 is tökéletes. Mozogj sokat és ne zabálj sokat, a kevés hús, sok zöldség-gyümölcs az irányadó.

8-as: szuperjó alakod van.. :)

2012. júl. 17. 04:25
 10/14 anonim ***** válasza:

"a BMI képletét nagyon elrontották, ennél a magasságnál nem működik"

Vagy csak nálad nem működik...

8-as küldött neked priviben képet, hogy ennyire tudod, mennyire szuper?...

Viszonyításképp:

150valahány centi mind, és 50 kiló fölött vannak:

[link]

[link]

[link]

[link]

Csak azért, mert 2 db szám alapján nem lehet kijelenteni semmit. Mivel mindenkinek más az alkata (testarányok, testzsír, izommennyiség, csontok szélessége, vastagsága... ezek együtt befolyásolják a testsúlyt. 153 centinél is, bármily meglepő.)

2012. júl. 17. 05:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!