Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kéne...

Szerintetek mennyit kéne fogynom ha 153cm vagyok és 46kg?

Figyelt kérdés
Nem kell leszólni h mit akarok én fogyni, mert lehet h kevés a kiló, de nem vagyok magas sem és eléggé megcombosodtam is.

2012. júl. 6. 00:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Nem értem miért vitáztok rajtam, nagyon nem ezért írtam le, de ha jólesik... :D Amúgy közel nem vagyok olyan mint amiket belinkelt az egyik válaszoló. Bár az utolsón lehet hogy a csajnak csak a szilikon dobja 50 kg fölé a súlyát :DD
2012. júl. 17. 15:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es, ezeken sajnos van felesleg bőven. A fotón szépnek tűnnek, de ha megnyomkodod, zsírpárna... Ha leül, gyűrődik a zsírpárna.. Aminek funkciója nincsen, csak energiatár és méregtár. Meg zsírban oldódó vitaminokat is tud tárolni, de a gyakorlatban inkább méreganyagokat tárol, amelyek az első fogyásnál koncentráltan szabadulnak fel és kerülnek be a vérbe. Helyes táplálkozásnál van bőven vitamin és nincs eltárolnivaló méreg.
2012. júl. 18. 01:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Salma Hayeken hol van felesleg?

A többin meg (bár Emmán sem látok, de nézzük Nicole-t meg Kimet): Nagy mellek, vékony derék, lapos has, széles csípő, nagy kerek segg. Ha utána olvasnál, tudnád, hogy pont a legegészségesebb testalkat. Amit te feleslegnek nevezel, azok a nőiesség jegyei. Nem kell, hogy tetsszen. Csak ne állíts valótlan dolgokat! Az ilyenek miatt lesznek a csajok anorexiások...

2012. júl. 18. 08:46
 14/14 anonim ***** válasza:
épp ez az, széles csípő, nagy segg :DD elhiszem hogy van akinek az tetszik, de én pl undorodnék magamtól ha úgy néznék ki. arról nem is beszélve hogy minden képnek legalább 50-60%át photoshopolták, azzal mindenki szép és nőies lenne ;)
2012. júl. 18. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!